Bratara barbati Samar din pietre semipretioase Pheonix Stone si Obsidian, sfere de 8mm

Referinta: BHMBSAM

66,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Alege bratara Samar din cristale Pheonix Stone si Obsidian pentru a-ti surprinde iubitul. Un cadou accesibil si la moda, care cu siguranta va fi apreciat.❤️

Bratara din pietre semipretioase este accesoriul pe care il va putea purta in fiecare zi, indiferent de ocazie. Fie ca poarta o tinuta casual sau eleganta, partenerul tau va putea beneficia de energia cristalelor oriunde s-ar afla.

  • Obsidianul este cristalul cu una dintre cele mai puternice capacitati de absorbtie a energiilor negative. Obsidianul corespunde Chakrei Radacinii si ajuta la eliminarea oboselii, a stresului, a durerilor de cap contribuind la restabilirea rapida a fortei fizice si la cresterea vitalitatii si rezistentei.
Dimensiune bratara
Cantitate
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON
  • Piatra Phoenix este un mineral puternic de transformare si vindecare in toate domeniile. Imbina inima si chakrele gatului, astfel incat cel ce o poarta sa poata vorbi cu adevarat din inima. Ofera pace, bucurie si acceptare. Aduce armonie, impamantare si centrare in momentele dificile. Deschide mintea catre noi posibilitati.

Fisa tehnica

Sistem de inchidere
Bratara elastica
Lungime bratara
19-20 cm
Pietre semipretioase
Obsidian
Pheonix Stone Royal Green
Zodii
Capricorn
Scorpion

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te