WOW! Lant de talie/Corp versatil din cristale de Amazonit, placat cu aur de 18K

Referinta: LTMRA

111,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Pentru un accesoriu atat de simplu, lanturile pentru talie din pietre semipretioase detin atat de multa putere. Multe fete incep sa se simta mai feminine si confortabile in pielea lor purtand aceste accesorii. Vei arata superb si poate chiar iti vei vedea propriul corp intr-o lumina noua.

Timp de secole, piatra de acvamarin a simbolizat frumusetea, tineretea, puritatea si iubirea vesnica.

Purtatoarea magnificei pietre de acvamarin tinde sa devina mai increzatoare si mai deschisa catre comunicare. Cea care poarta bijuterii cu acvamarin isi dezvolta suficient incredere in sine pentru a face fata oricarei probleme de viata, precum si pentru a vorbi in fata unui numar mare oameni.

Lanțul este versatil, poate fi purtat atat in talie cat si la gat.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

*Important

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Dimensiune
60cm cu 20 cm
Pietre semipretioase
Amazonit
placat cu aur de 18K

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te