Colier dragut cu margelute mici de piatra semipretioasa de apatit, Ehan, placat cu aur de 18K

Referinta: CEHA

48,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Transforma-ti ideile in realitate cu ajutorul cristalului de apatit.

Colierul Ehan este un accesoriu care va incununa cu eleganta gatul tau. Acest colier superb va fi un plus unic la colectia ta si excelent pentru orice tinuta formala sau de petrecere.

Albastrul cristalului de Apatit este frumos de contemplat, este translucid si are un aspect foarte special care nu se gaseste la alte pietre.

Este o piatra a deschiderii catre cursul intelectual, emotional si spiritual. Apatitul este ideal pentru a scapa de influenta si dominatia celorlalti.

Piatra este utila pentru oamenii care continua sa se opreasca asupra trecutului in loc sa se gandească ca nu mai exista. Ne invata sa traim prezentul si sa ne bucuram de fiecare clipa cu fericire.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

*Important

Pandantivele sunt din piatra naturala. Marimile, formele si culorile vor varia usor, dar toate sunt frumoase! Fiecare bucata este unica.

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Lungime lant
22.5+5 cm
Pietre semipretioase
Apatit Albastru
  • Inregistreaza-te