Colier delicat cu piatra naturala de Cuart Roz, Dara, placat cu aur de 18K

Referinta: CDAR

63,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Daca esti in cautarea unui colier finut cu piatra naturala, ai ajuns la bijuteria potrivita :)
Colierul Dara cu piatra semipretioasa bruta de Cuart Roz iti va incununa decolteul cu eleganta si frumusetea cristalului.

Emanatiile de un roz pal ale Cuartului Roz mangaie si vindeca toate ranile suferite de inima, dizolva durerile, grijile, temerile si resentimentele suprimand capacitatea inimii de a oferi si de a primi iubire si de a o inlocui cu vindecare, confort și hrana interioara. Un sentiment profund de implinire personala si energie formeaza o noua fundatie in care pacea interioara si mulțumirea pot deveni o realitate personala.

Cantitate
Ultimul produs in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

*Important

Pandantivele sunt din piatra naturala. Marimile, formele si culorile vor varia usor, dar toate sunt frumoase! Fiecare bucata este unica.

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Lungime lant
22cm
Pietre semipretioase
Cuart roz

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te