• Nou
Colier delicat cu piatra naturala de Apatit, Dara, placat cu aur de 18K

Colier delicat cu piatra naturala de Apatit, Dara, placat cu aur de 18K

Referinta: CDAR2

63,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Poarta cu tine delicatul colier Dara cu piatra semipretioasa de Apatit pentru a beneficia de sprijinul cristalului la nivel de comunicare si nu numai.

Apatitul este o piatra de manifestare. Este legat de serviciu si de activitatile umanitare. Apatitul este in acord cu viitorul, dar se conecteaza cu vietile trecute. Stimuleaza dezvoltarea darurilor noastre psihice si acordarea spirituala, aprofundand meditatia si ajutand comunicarea si exprimarea de sine la toate nivelurile. Echilibreaza corpurile fizice, emotionale, mentale si spirituale, precum si chakrele, eliminand supraactivitatea si stimuland subactivitatea.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

*Important

Pandantivele sunt din piatra naturala. Marimile, formele si culorile vor varia usor, dar toate sunt frumoase! Fiecare bucata este unica.

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Lungime lant
22cm
Pietre semipretioase
Apatit Albastru
  • Inregistreaza-te