• Nou
Tablou mandala Floarea Vietii pictat manual prin tehnica punctului, 30 cm

Tablou mandala Floarea Vietii pictat manual prin tehnica punctului, 30 cm

Referinta: TABMFLV

250,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Experimenteaza frumusetea profunda si energia transcendenta a tabloului Mandala cu modelul sacru Floarea Vietii. Pregateste-te sa pornesti intr-o calatorie transformatoare de auto-descoperire si trezire spirituala in timp ce te cufunzi in adancurile fascinante ale acestei picturi.

Priveste modelele tesute complex care danseaza pe tabloul din lemn, formand geometria sacra a Florii Vietii. Fiecare punct, plasat meticulos cu intentie si precizie, reprezinta interconexiunea tuturor fiintelor vii si armonia universala care ne leaga. Pe masura ce privirea ta rataceste prin straturile simetrice si repetitiile simfonice, vei asista la intelepciunea atemporala a civilizatiilor antice, cunostintele si intuitiile lor rasunand de-a lungul veacurilor.

Cantitate
Termen de realizare 10 zile lucratoare
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Floarea Vietii, cu precizia ei geometrica fascinanta, este o poarta catre intelegerea unitatii inerente si a ordinii cosmice care patrund in existenta noastra. Simetria sa divina dezvaluie planul creatiei, aprinzand un sentiment de uimire in sufletul tau. Cu fiecare cerc concentric si model de interconectare, te vei trezi atrasa mai adanc in misterele vietii, descoperind perspective profunde si deblocand potentialul nelimitat din interior.

Priveste nuantele vibrante si degradeurile delicate care dau viata tabloului, aducand un caleidoscop de emotii. Fiecare miscare de culoare spune o poveste de crestere, transformare si renastere - un memento vizual ca viata este un ciclu perpetuu de schimbare si fiecare moment detine promisiunea unui nou inceput.

Permite energiei eterice apartinand acestei picturi sa patrunda in imprejurimile tale, infuzand spatiul tau cu un sentiment de liniste si seninatate. Pe masura ce te vei scufunda in adancurile contemplative ale mandalei, vei gasi alinare, vindecare si un refugiu din haosul lumii. Lasa detaliile delicate sa te ghideze intr-o calatorie meditativa, in care locuiesc linistea si claritatea si unde spiritul tau poate gasi alinare si reinnoire.

Tabloul pictat manual prin tehnica punctului cu Floarea Vietii poate fi un portal catre o constiinta superioara, o invitatie de a explora misterele Universului si un catalizator pentru transformarea personala.

Fisa tehnica

Dimensiune tablou
30 cm
Grosime tablou
6 mm
Suport tablou
Lemn

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te