Blog navigation

Cele mai noi articole

 • 4 cristale care ofera protectie impotriva energiilor negative!
  4 cristale care ofera protectie impotriva energiilor negative!
  5151 Vizualizari

  Cu totii am resimtit la un moment dat efectele daunatoare ale energiilor negative, dar chiar daca nu ne putem feri intotdeauna de ele, putem sa le indepartam cu ajutorul bijuteriilor cu cristale naturale.

  Citeste mai mult
 • Beneficiile Turmalinei Negre
  Beneficiile Turmalinei Negre
  6122 Vizualizari

  Turmalina neagra are multe beneficii curative prin faptul ca mentine o sarcina electrica, fiind piroelectrica (ceea ce inseamna ca poate genera electricitate atunci cand este incalzita) si piezoelectrica (ceea ce inseamna ca poate stoca o sarcina electrica) care elibereaza radiatii in infrarosu indepartat si ioni negativi: acestia sunt foarte benefici pentru sanatate. Aceasta piatra uimitoare este asociata cu impamantarea, protectia, fericirea, sanatatea, pozitivitatea si norocul.

  Citeste mai mult
 • Cum poate fi realizata deschiderea chakrelor? Afla ce trebuie sa faci!
  Cum poate fi realizata deschiderea chakrelor? Afla ce trebuie sa faci!
  2099 Vizualizari

  Chakrele sunt asociate organelor din corpul nostru, iar atunci cand acestea sunt blocate, se pot instala diverse afectiuni. Intreaga noastra stare de sanatate poate avea de suferit in urma acestui proces, deoarece atunci cand o chakra este blocata, din cauza stresului, a negativitatii, a unei alimentatii precare sau a lipsei de miscare, energia nu mai poate circula, asa ca organismul nu va putea sa functioneze corespunzator.

  Citeste mai mult
 • Tot ce trebuie sa stii despre colierele pentru aromaterapie cu uleiuri esentiale
  Tot ce trebuie sa stii despre colierele pentru aromaterapie cu uleiuri esentiale
  493 Vizualizari

  Aromaterapia poate face minuni asupra corpului, mintii si sufletului nostru. Cateva picaturi de ulei esential in difuzor sunt tot ce avem nevoie pentru a induce calm si pace in ziua noastra instantaneu. Totusi, nu ar fi mai bine daca am putea avea acelasi sentiment oriunde ne-am afla, cum ar fi atunci cand suntem la mall, in trafic sau chiar la serviciu? Vestea buna este ca putem!

  Citeste mai mult
 • Uleiuri esentiale pentru ameliorarea stresului
  Uleiuri esentiale pentru ameliorarea stresului
  806 Vizualizari

  Daca traiti cu stres cronic, practicarea tehnicilor mintii/corpului (cum ar fi meditatia) si discutarea cu un profesionist in sanatate mintala va pot ajuta sa va diminuati grijile si sa va relaxati mintea. Exista, de asemenea, unele cercetari care sugereaza ca parfumul uleiurilor esentiale de aromoterapie poate ajuta.

  Citeste mai mult
 • Semnificatia Mainii Fatima - Mana lui Dumnezeu - Mana lui Hamsa
  Semnificatia Mainii Fatima - Mana lui Dumnezeu - Mana lui Hamsa
  4947 Vizualizari

  Fatima este o amuleta antica din Orientul Mijlociu care simbolizeaza Mana lui Dumnezeu. In toate credintele, este un semn protector. Ii aduce proprietarului sau fericire, sanatate si noroc.

  Citeste mai mult
 • 6 Beneficii ale piramidelor orgonice
  6 Beneficii ale piramidelor orgonice
  2197 Vizualizari

  Energia organica a fost descoperita pentru prima data de Wilhem Reich si a fost cunoscuta sub numele de energie universala a fortei de viata, care are capacitatea de a transforma energia negativa in una pozitiva. Se stie, de asemenea, ca are un impact pozitiv asupra mediului.

  Citeste mai mult
 • 8 pietre semipretioase pentru o energie mai buna
  8 pietre semipretioase pentru o energie mai buna
  5395 Vizualizari

  Cristalele au milioane de ani si au fost forjate in cea mai timpurie parte a formarii pamantului. Ma gandesc la cristale ca la o baza de date atemporala de cunostinte, deoarece pastreaza toate informatiile la care au fost expuse vreodata. Cristalele absorb informatii - indiferent daca este un fenomen meteorologic sever sau experienta unei ceremonii antice - si le transmit oricui vine in contact cu ele.

  Citeste mai mult
 • Care sunt beneficiile purtarii bratarilor de vindecare a chakrelor
  Care sunt beneficiile purtarii bratarilor de vindecare a chakrelor
  3532 Vizualizari

  Conform traditiei yoghine, exista sapte roti, vortexuri numite cel mai des Chakre in interiorul corpului care continua sa se roteasca pentru a mentine fluxul de energie din corp, incepand de la baza coloanei vertebrale si pana la coroana capului.

  Citeste mai mult
 • Folositi cristalele pentru a atrage bani si abundenta
  Folositi cristalele pentru a atrage bani si abundenta
  1728 Vizualizari

  In viata, unul dintre lucrurile la care tanjim cel mai mult este succesul. Succesul are multe definitii dar de cele mai multe ori asociem succesul cu banii. Ai bani, ai succes. Atragerea de bani in viata noastra nu este usoara, dar cu atitudinea si dispozitivele orgonice potrivite puteti atrage noroc si bani.

  Citeste mai mult
 • Efectele orgonului asupra fiintelor vii
  Efectele orgonului asupra fiintelor vii
  801 Vizualizari

  Efectele orgonitilor asupra fiintelor vii pot fi multiple. Ma voi concentra asupra efectelor pe care le au asupra oamenilor, dar ar trebui sa stiti ca si animalele si insectele beneficiaza de ele. Subiectul efectului orgonitelor asupra fiintelor umane este destul de complicat de abordat, deoarece suntem cu totii diferiti si, prin urmare, nu simtim efectele in acelasi mod.

  Citeste mai mult
 • Intrebari generale despre orgoniti
  Intrebari generale despre orgoniti
  1168 Vizualizari
  1 Comment
  (5.0)

  Afla mai multe despre dispozitivele orgonice: Care este durata de viata a unui orgonit, daca orgonitii sunt siguri pentru sanatate, daca forma si dimensiunea unui orgonit sunt importante,cum poti observa / simti efectele orgonilor si multe altele.

  Citeste mai mult
Showing 37 to 48 of 79 (7 Pages)
 • Inregistreaza-te