Blog navigation

Cele mai noi articole

 • Simbolul Merkaba
  Simbolul Merkaba
  1529 Vizualizari

  Merkaba, cunoscut si sub numele de Steaua lui David, este un simbol stravechi de geometrie sacra care a cunoscut o revigorare a popularitatii in ultimii ani. Ce face acest simbol atat de special? Vom prezenta ceea ce este merkaba si, de asemenea, vom explica semnificatia sa profunda.

  Citeste mai mult
 • Cum se curata dispozitivele orgonice/ orgonii?
  Cum se curata dispozitivele orgonice/ orgonii?
  1141 Vizualizari

  De ce sa curatam orgonitul? Unii spun ca orgonitul nu trebuie niciodata curatat si nu sunt de acord. Complet! Cand ai de-a face cu orice instrumente metafizice, exista intotdeauna riscul de a lua ceva ce nu doresti. Traim intr-o lume spirituala, cu entitati luminoase si intunecate care pot deveni atrase de energia noastra.

  Citeste mai mult
 • 13 cristale ce te pot sprijini in parcursul tau, pentru pierderea in greutate
  13 cristale ce te pot sprijini in parcursul tau, pentru pierderea in greutate
  1875 Vizualizari

  Imputerniceste-te, imbratiseaza-ti magia si ridica-ti vibratiile cu aceste cristale vindecatoare. Pierderea in greutate poate fi o problema dificila si exista multe emotii complexe de rusine, stima si gandire negativa, toate legate de acest subiect.

  Citeste mai mult
 • Ce sunt si functioneaza uleiurile esentiale?
  Ce sunt si functioneaza uleiurile esentiale?
  522 Vizualizari

  Uleiurile esentiale sunt adesea folosite in aromaterapie, o forma de medicina alternativa care foloseste extracte de plante pentru a sprijini sanatatea si bunastarea. Cu toate acestea, unele dintre afirmatiile de sanatate asociate cu aceste uleiuri sunt controversate.

  Citeste mai mult
 • Beneficiile uleiurilor esentiale dar si despre efectele lor secundare
  Beneficiile uleiurilor esentiale dar si despre efectele lor secundare
  480 Vizualizari

  Uleiurile esentiale miros excelent, reduc stresul, trateaza infectiile fungice si te ajuta sa dormi. Sunt extractii concentrate din plante. Un proces numit distilare, transforma „esenta” unei plante intr-o forma lichefiata pentru multe utilizari medicinale si recreative.

  Citeste mai mult
 • Piatra lunii
  Piatra lunii
  797 Vizualizari

  Piatra Lunii este o piatra traditionala care ne ajuta sa ne racordam la fluxul si refluxul energiei lunii. Piatra Lunii influenteaza mult ciclul reproductiv feminin si alina dezechilibrele si tensiunile asociate cu menstruatia. Poate ajuta barbatii sa se adapteze la schimbarile hormonale subtile pe care le experimenteaza in timpul fazelor lunii. Totodata, este perfecta si pentru echilibrarea retentiei de apa din organism, stabilizand dezechilibrele fluidelor si bioritmurile.

  Citeste mai mult
 • Tiger Eye- Ochi de Tigru
  Tiger Eye- Ochi de Tigru
  2760 Vizualizari

  Ai avut vreodata retineri sau ai ezitat atunci cand o noua oportunitate ti-a iesit in cale? ti-e frica sa risti din cauza fricii de necunoscut? stii ce vrei, dar nu gasesti curajul sa-ti urmezi visul, scopul? In cazul asta, Tiger Eye (Ochi de Tigru) te poate ajuta.

  Citeste mai mult
 • Piatra de lava
  Piatra de lava
  1213 Vizualizari

  Pietrele de lava sunt cele mai vechi pietre din lume, ele se formeaza atunci cand erup vulcanii, la fel ca pietrele de obsidian. Lava erupe dintr-un vulcan si curge pe o parte a sa. Odata ce aceasta roca lichida extrem de fierbinte se usuca, ea devine o piatra de lava.

  Citeste mai mult
 • Lapis Lazuli
  Lapis Lazuli
  1008 Vizualizari

  Utilizarea pietrei Lapis Lazuli dateaza din cele mai vechi timpuri. Aceasta frumoasa piatra a fost favorita misticilor si a familiilor regale. Printre numeroasele proprietati atribuite pietrei Lapis Lazuli se numara energia calmului profund si o conexiune puternica cu intelepciunea cosmica.

  Citeste mai mult
 • Obsidianul
  Obsidianul
  1459 Vizualizari

  Esti gata sa eliberezi o parte din energia mai intunecata sau mai grea din campul tau energetic? Cauti un aliat in calatoria ta catre vindecare? Un aliat care sa va poata sprijini si consola? Cristalul de Obsidian este un instrument de energie versatil si puternic pe care va puteti baza.

  Citeste mai mult
 • Metatron
  Metatron
  1805 Vizualizari

  Cubul lui Metatron este un simbol menit sa reprezinte calatoria energiei in intregul Univers si a echilibrului in interiorul Universului. Este alcatuit din toate Solidele Platonice, dar are si treisprezece cercuri pentru a reprezenta cei treisprezece arhangheli (cu cercul lui Metatron in centru).

  Citeste mai mult
 • Cei 7 Centri Energetici - 7 Chakre
  Cei 7 Centri Energetici - 7 Chakre
  1606 Vizualizari

  Stiinta chakrelor era bine cunoscuta printre antici, dar in lumea noastra moderna, majoritatea oamenilor nu stiu ce sunt chakrele de fapt si ce impact au ele asupra corpului nostru fiziologic.

  Citeste mai mult
Showing 49 to 60 of 79 (7 Pages)
 • Inregistreaza-te