Blog navigation

Cele mai noi articole

  • Efectul placebo in creier
    Efectul placebo in creier
    500 Vizualizari

    Oamenii de stiinta ai Universitatii Columbia, impreuna cu colegii de la Universitatea din Michigan, au aratat cum neurochimia efectului placebo poate ameliora durerea la om. Oamenii de stiinta au descoperit ca efectul placebo a determinat creierul voluntarilor testati sa elibereze mai mult un calmant natural.

    Citeste mai mult
  • Sentimentele si gandurie
    Sentimentele si gandurie
    563 Vizualizari

    Este posibil sa va vindecati numai prin gand - fara medicamente sau interventii chirurgicale? Adevarul este ca se intampla mai des decat v-ati putea astepta.

    Citeste mai mult
  • Beneficiile dispozitivelor orgonice
    Beneficiile dispozitivelor orgonice
    1534 Vizualizari

    Cristalele au capacitatea naturala de a aranja energia si de a directiona fluxul de energie. Prin introducerea cristalelor in dispozitivul orgonic, cristalul este capabil sa directioneze fluxul de energie si sa sporeasca capacitatea orgonului de a converti vibratiile nocive in energie pozitiva.

    Citeste mai mult
  • Ce este energia orgonica si cum ne poate ajuta?
    Ce este energia orgonica si cum ne poate ajuta?
    4125 Vizualizari

    Traim intr-o era in care tehnologia avanseaza foarte rapid, facem descoperiri care ne faciliteaza traiul pe pamant dar in acelasi timp corpul nostru traieste ca-ntr-un mare cuptor cu microunde.

    Citeste mai mult
  • SRI YANTRA
    SRI YANTRA
    2716 Vizualizari

    Sri Yantra, cunoscut si sub numele de Shree Yantra sau Sri Chakra este unul dintre cele mai puternice si importante Yantras care va ajuta sa va indepliniti visele. Este considerata mama tuturor Yantrelor, deoarece toate provin din aceasta diagrama. Daca doriti sa aflati cum sa folositi Sri Yantra in viata dvs., continuati sa cititi.

    Citeste mai mult
  • SIMBOLUL OM
    SIMBOLUL OM
    5784 Vizualizari

    „Om”, „Ohm” sau „Aum” este un sunet sacru care este cunoscut in general ca sunetul Universului. OM este cuprinzator, esenta realitatii ultime si unifica totul in univers. Se crede ca vibratiile pe care le creeaza sunetul OM energizeaza chakrele din tot corpul, in special Chakra Celui de-al Treilea Ochi si Chakra Coroanei, care ne ajuta sa ne conectam cu sinele nostru Divin.

    Citeste mai mult
  • SAMANTA VIETII
    SAMANTA VIETII
    1858 Vizualizari

    Exista anumite simboluri pe care le contemplam pentru a ne intelege mai bine pe noi insine, Universul si locul nostru in el. Simboluri a caror simetrie perfecta ne ramane in minte si care detine o cheie pentru intelegere daca o putem gasi. Multe dintre aceste simboluri sunt considerate sacre (de aici si termenul de geometrie sacra) si sunt ridicate la un nivel spiritual si religios de importanta.

    Citeste mai mult
  • FLOAREA VIETII
    FLOAREA VIETII
    6109 Vizualizari

    Floarea Vietii este una dintre formele geometrice sacre de baza. Floarea Vietii consta in mod obisnuit in nouasprezece cercuri suprapuse, care sunt distantate uniform unul de celalalt. Modelul format de cercuri creeaza imagini de flori perfect simetrice. Unele simboluri Flower of Life folosesc doar sapte cercuri in design, astfel incat exista cateva variatii diferite ale simbolului.

    Citeste mai mult
  • ARBORELE VIETII
    ARBORELE VIETII
    7093 Vizualizari

    Arborele Vietii este un simbol popular si universal care reprezinta mai multe lucruri diferite in diferite culturi si religii. Simbolul nu apartine unei culturi specifice, deoarece a fost folosit in intreaga lume de secole.

    Citeste mai mult
  • Ametistul
    Ametistul
    2079 Vizualizari

    Ametistul poarta o energie calmanta si senina, care va va ajuta sa va relaxati. Calmeaza corpul, reducand anxietatea si nelinistea. Ametistul este un cristal excelent de utilizat atunci cand va simtiti nervos. Va va detensiona muschii si va va ajuta instantaneu sa va simtiti mai relaxati si mai pasnici.

    Citeste mai mult
  • Amazonit
    Amazonit
    2004 Vizualizari

    Ai intampinat dificultati in relatiile amoroase din viata ta? Te simti descurajat in legatura cu evolutia carierei sau a vietii tale profesionale? Exista alte zone din viata ta care te-au facut sa te simti dezamagit si descurajat? Daca esti in cautarea unei sclipiri de speranta in intuneric, apeleaza la cristalul de Amazonit.

    Citeste mai mult
  • Zirconul
    Zirconul
    2045 Vizualizari

    Zirconul este o piatra foarte stralucitoare datorita indicelui de refractie ridicat. Este, de asemenea, foarte dur si potrivit pentru o gama larga de bijuterii. Zirconii cu un indice de refractie ridicat si o dispersie puternica au o stralucire mare. Zirconul este destul de fragil si sensibil la lovituri si presiune. Albastru si verde sunt cele mai cautate culori de Zirconii.

    Citeste mai mult
Showing 73 to 84 of 85 (8 Pages)
  • Inregistreaza-te