Blog navigation

Cele mai noi articole

Autor: ezera shop

  • Tiger Eye- Ochi de Tigru
    Tiger Eye- Ochi de Tigru
    3909 Vizualizari

    Ai avut vreodata retineri sau ai ezitat atunci cand o noua oportunitate ti-a iesit in cale? ti-e frica sa risti din cauza fricii de necunoscut? stii ce vrei, dar nu gasesti curajul sa-ti urmezi visul, scopul? In cazul asta, Tiger Eye (Ochi de Tigru) te poate ajuta.

    Citeste mai mult
  • Piatra de lava
    Piatra de lava
    2290 Vizualizari

    Pietrele de lava sunt cele mai vechi pietre din lume, ele se formeaza atunci cand erup vulcanii, la fel ca pietrele de obsidian. Lava erupe dintr-un vulcan si curge pe o parte a sa. Odata ce aceasta roca lichida extrem de fierbinte se usuca, ea devine o piatra de lava.

    Citeste mai mult
  • Lapis Lazuli
    Lapis Lazuli
    1815 Vizualizari

    Utilizarea pietrei Lapis Lazuli dateaza din cele mai vechi timpuri. Aceasta frumoasa piatra a fost favorita misticilor si a familiilor regale. Printre numeroasele proprietati atribuite pietrei Lapis Lazuli se numara energia calmului profund si o conexiune puternica cu intelepciunea cosmica.

    Citeste mai mult
  • Obsidianul
    Obsidianul
    2340 Vizualizari

    Esti gata sa eliberezi o parte din energia mai intunecata sau mai grea din campul tau energetic? Cauti un aliat in calatoria ta catre vindecare? Un aliat care sa va poata sprijini si consola? Cristalul de Obsidian este un instrument de energie versatil si puternic pe care va puteti baza.

    Citeste mai mult
  • Metatron
    Metatron
    3369 Vizualizari

    Cubul lui Metatron este un simbol menit sa reprezinte calatoria energiei in intregul Univers si a echilibrului in interiorul Universului. Este alcatuit din toate Solidele Platonice, dar are si treisprezece cercuri pentru a reprezenta cei treisprezece arhangheli (cu cercul lui Metatron in centru).

    Citeste mai mult
  • Cei 7 Centri Energetici - 7 Chakre
    Cei 7 Centri Energetici - 7 Chakre
    3620 Vizualizari

    Stiinta chakrelor era bine cunoscuta printre antici, dar in lumea noastra moderna, majoritatea oamenilor nu stiu ce sunt chakrele de fapt si ce impact au ele asupra corpului nostru fiziologic.

    Citeste mai mult
  • Hematit magnetic
    Hematit magnetic
    1954 Vizualizari

    Hematit inseamna „piatra de sange” si este un element de fier / metal, motiv pentru care Hematit este o piatra esentiala cu care sa lucrezi in timpul calatoriei tale spirituale. De ce a fost numita hematit „piatra de sange”? Deoarece, atunci cand se gaseste in mod natural, continutul de fier este acoperit de rugina, ceea ce il face sa arate rosu.

    Citeste mai mult
  • Experientele marcante ajung sa-ti defineasca personalitatea
    Experientele marcante ajung sa-ti defineasca personalitatea
    565 Vizualizari

    Sa presupunem ca ai avut o experienta ingrozitoare in trecut, legata de vorbitul in public, care te-a marcat emotional. Din cauza experientei respective ti-e teama sa te ridici si sa vorbesti in fata unui grup de persoane, Asta te face sa te simti nesigur, anxios, lipsit de incredere.

    Citeste mai mult
  • Cuprul
    Cuprul
    1648 Vizualizari

    Cuprul este asociat cu planeta Venus si cu elementul Apei. Este folosit in principal pentru vindecare, noroc si dragoste. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura si poate fi folosit pentru a transfera energii spirituale.

    Citeste mai mult
  • Cuartul alb
    Cuartul alb
    12105 Vizualizari

    Exista multe tipuri de cristale, fiecare cu propriile abilitati de vindecare pentru minte, corp si suflet. Se considera ca acestea sprijina fluxul de energie pozitiva si ajuta la eliminarea energiei negative din corp si minte, aducand beneficii fizice si emotionale.

    Citeste mai mult
  • Atitudinea este totul
    Atitudinea este totul
    433 Vizualizari

    Aspecte ale personalitatii individului, in special optimismul sau controlul personal asupra evenimentelor din viata, pot contribui si la o atitudine pozitiva fata de sanatate. Persoanele extrem de optimiste isi privesc in mod consecvent sanatatea mai pozitiv si fac fata mai cu succes problemelor de sanatate decat oamenii foarte pesimisti.

    Citeste mai mult
  • Efectul Placebo
    Efectul Placebo
    556 Vizualizari

    Placebo-urile se dovedesc puternice ... chiar si atunci cand oamenii stiu ca iau unul. Interesant, nu? Cat de mult influenteaza mintea un tratament? Multe studii demonstreaza ca oamenii se simt adesea mai bine dupa ce au luat un tratament fara ingrediente active, pur si simplu pentru ca ei cred ca este real - cunoscut sub numele de efect placebo.

    Citeste mai mult
Showing 61 to 72 of 85 (8 Pages)
  • Inregistreaza-te