Blog navigation

Cele mai noi articole

Articole populare

  • Folositi cristalele pentru a atrage bani si abundenta
    Folositi cristalele pentru a atrage bani si abundenta
    3039 Vizualizari

    In viata, unul dintre lucrurile la care tanjim cel mai mult este succesul. Succesul are multe definitii dar de cele mai multe ori asociem succesul cu banii. Ai bani, ai succes. Atragerea de bani in viata noastra nu este usoara, dar cu atitudinea si dispozitivele orgonice potrivite puteti atrage noroc si bani.

    Citeste mai mult
  • SRI YANTRA
    SRI YANTRA
    2660 Vizualizari

    Sri Yantra, cunoscut si sub numele de Shree Yantra sau Sri Chakra este unul dintre cele mai puternice si importante Yantras care va ajuta sa va indepliniti visele. Este considerata mama tuturor Yantrelor, deoarece toate provin din aceasta diagrama. Daca doriti sa aflati cum sa folositi Sri Yantra in viata dvs., continuati sa cititi.

    Citeste mai mult
  • Cristalul sacru de turcoaz - semnificatie
    Cristalul sacru de turcoaz - semnificatie
    2433 Vizualizari

    Turcoazul este un cristal sacru, unul din cele mai vechi cristale folosite de fiintele umane. De fapt, a fost primul cristal care a fost exploatat vreodata de o civilizatie! Se spune ca aduce noroc, pace, protectie si este una dintre pietrele de nastere asociate cu luna decembrie.

    Citeste mai mult
  • Proprietatile vindecatoare ale cuartului roz
    Proprietatile vindecatoare ale cuartului roz
    2418 Vizualizari

    Cuartul roz inseamna energie iubitoare, abundenta, bucurie, 3 elemente atat de necesare in climatul dificil in care se afla lumea in aceste zile.

    Citeste mai mult
  • Cum sa utilizezi o bratara chakra si beneficiile acesteia
    Cum sa utilizezi o bratara chakra si beneficiile acesteia
    2291 Vizualizari

    Cea mai comuna conceptie in jurul chakrelor este ca acestea sunt simboluri religioase. In sensul real, ele nu fac parte din nicio religie, dar au aparut atat in budismul tantric, cat si in hinduism. Deci, ce sunt? Anticii au descris cele 7 chakre ca fiind rotile ciclului energetic natural care strabate corpul tau. Ele incep de la baza coloanei vertebrale si ajung pana in varful capului.

    Citeste mai mult
  • Obsidianul
    Obsidianul
    2287 Vizualizari

    Esti gata sa eliberezi o parte din energia mai intunecata sau mai grea din campul tau energetic? Cauti un aliat in calatoria ta catre vindecare? Un aliat care sa va poata sprijini si consola? Cristalul de Obsidian este un instrument de energie versatil si puternic pe care va puteti baza.

    Citeste mai mult
  • Descopera piatra de Agat Mov ❤️
    Descopera piatra de Agat Mov ❤️
    2283 Vizualizari

    Agatul mov are puterea si armonizeaza yin si yang, fortele pozitive si negative care tin Universul in loc. Este o piatra linistitoare care functioneaza lent, dar aduce o mare putere. Poarta cu tine bijuterii din agata mov, pentru a obtine cele mai bune beneficii de la acest cristal.

    Citeste mai mult
  • Piatra de lava
    Piatra de lava
    2222 Vizualizari

    Pietrele de lava sunt cele mai vechi pietre din lume, ele se formeaza atunci cand erup vulcanii, la fel ca pietrele de obsidian. Lava erupe dintr-un vulcan si curge pe o parte a sa. Odata ce aceasta roca lichida extrem de fierbinte se usuca, ea devine o piatra de lava.

    Citeste mai mult
  • Ametistul
    Ametistul
    2042 Vizualizari

    Ametistul poarta o energie calmanta si senina, care va va ajuta sa va relaxati. Calmeaza corpul, reducand anxietatea si nelinistea. Ametistul este un cristal excelent de utilizat atunci cand va simtiti nervos. Va va detensiona muschii si va va ajuta instantaneu sa va simtiti mai relaxati si mai pasnici.

    Citeste mai mult
  • Zirconul
    Zirconul
    1983 Vizualizari

    Zirconul este o piatra foarte stralucitoare datorita indicelui de refractie ridicat. Este, de asemenea, foarte dur si potrivit pentru o gama larga de bijuterii. Zirconii cu un indice de refractie ridicat si o dispersie puternica au o stralucire mare. Zirconul este destul de fragil si sensibil la lovituri si presiune. Albastru si verde sunt cele mai cautate culori de Zirconii.

    Citeste mai mult
  • Amazonit
    Amazonit
    1970 Vizualizari

    Ai intampinat dificultati in relatiile amoroase din viata ta? Te simti descurajat in legatura cu evolutia carierei sau a vietii tale profesionale? Exista alte zone din viata ta care te-au facut sa te simti dezamagit si descurajat? Daca esti in cautarea unei sclipiri de speranta in intuneric, apeleaza la cristalul de Amazonit.

    Citeste mai mult
  • Beneficiile purtarii bijuteriilor din Morganit
    Beneficiile purtarii bijuteriilor din Morganit
    1936 Vizualizari

    O privire asupra bijuteriilor din morganit va poate spune de ce aceasta piatra este atat de populara. Incontestabil de uimitoare, aceasta piatra semipretioasa este unul dintre cristalele foarte apreciate, deoarece, in afara de frumusetea ei, are si alte caracteristici benefice care ti-ar face viata mai buna.

    Citeste mai mult
Showing 25 to 36 of 85 (8 Pages)
  • Inregistreaza-te