Blog navigation

Cele mai noi articole

Articole populare

 • Hematit magnetic
  Hematit magnetic
  750 Vizualizari

  Hematit inseamna „piatra de sange” si este un element de fier / metal, motiv pentru care Hematit este o piatra esentiala cu care sa lucrezi in timpul calatoriei tale spirituale. De ce a fost numita hematit „piatra de sange”? Deoarece, atunci cand se gaseste in mod natural, continutul de fier este acoperit de rugina, ceea ce il face sa arate rosu.

  Citeste mai mult
 • Intrebari generale despre orgoniti
  Intrebari generale despre orgoniti
  745 Vizualizari
  1 Comment
  (5.0)

  Afla mai multe despre dispozitivele orgonice: Care este durata de viata a unui orgonit, daca orgonitii sunt siguri pentru sanatate, daca forma si dimensiunea unui orgonit sunt importante,cum poti observa / simti efectele orgonilor si multe altele.

  Citeste mai mult
 • Cum se curata dispozitivele orgonice/ orgonii?
  Cum se curata dispozitivele orgonice/ orgonii?
  739 Vizualizari

  De ce sa curatam orgonitul? Unii spun ca orgonitul nu trebuie niciodata curatat si nu sunt de acord. Complet! Cand ai de-a face cu orice instrumente metafizice, exista intotdeauna riscul de a lua ceva ce nu doresti. Traim intr-o lume spirituala, cu entitati luminoase si intunecate care pot deveni atrase de energia noastra.

  Citeste mai mult
 • Lapis Lazuli
  Lapis Lazuli
  641 Vizualizari

  Utilizarea pietrei Lapis Lazuli dateaza din cele mai vechi timpuri. Aceasta frumoasa piatra a fost favorita misticilor si a familiilor regale. Printre numeroasele proprietati atribuite pietrei Lapis Lazuli se numara energia calmului profund si o conexiune puternica cu intelepciunea cosmica.

  Citeste mai mult
 • Ametistul
  Ametistul
  600 Vizualizari

  Ametistul poarta o energie calmanta si senina, care va va ajuta sa va relaxati. Calmeaza corpul, reducand anxietatea si nelinistea. Ametistul este un cristal excelent de utilizat atunci cand va simtiti nervos. Va va detensiona muschii si va va ajuta instantaneu sa va simtiti mai relaxati si mai pasnici.

  Citeste mai mult
 • Uleiuri esentiale pentru ameliorarea stresului
  Uleiuri esentiale pentru ameliorarea stresului
  590 Vizualizari

  Daca traiti cu stres cronic, practicarea tehnicilor mintii/corpului (cum ar fi meditatia) si discutarea cu un profesionist in sanatate mintala va pot ajuta sa va diminuati grijile si sa va relaxati mintea. Exista, de asemenea, unele cercetari care sugereaza ca parfumul uleiurilor esentiale de aromoterapie poate ajuta.

  Citeste mai mult
 • SAMANTA VIETII
  SAMANTA VIETII
  556 Vizualizari

  Exista anumite simboluri pe care le contemplam pentru a ne intelege mai bine pe noi insine, Universul si locul nostru in el. Simboluri a caror simetrie perfecta ne ramane in minte si care detine o cheie pentru intelegere daca o putem gasi. Multe dintre aceste simboluri sunt considerate sacre (de aici si termenul de geometrie sacra) si sunt ridicate la un nivel spiritual si religios de importanta.

  Citeste mai mult
 • Efectele orgonului asupra fiintelor vii
  Efectele orgonului asupra fiintelor vii
  526 Vizualizari

  Efectele orgonitilor asupra fiintelor vii pot fi multiple. Ma voi concentra asupra efectelor pe care le au asupra oamenilor, dar ar trebui sa stiti ca si animalele si insectele beneficiaza de ele. Subiectul efectului orgonitelor asupra fiintelor umane este destul de complicat de abordat, deoarece suntem cu totii diferiti si, prin urmare, nu simtim efectele in acelasi mod.

  Citeste mai mult
 • Piatra lunii
  Piatra lunii
  514 Vizualizari

  Piatra Lunii este o piatra traditionala care ne ajuta sa ne racordam la fluxul si refluxul energiei lunii. Piatra Lunii influenteaza mult ciclul reproductiv feminin si alina dezechilibrele si tensiunile asociate cu menstruatia. Poate ajuta barbatii sa se adapteze la schimbarile hormonale subtile pe care le experimenteaza in timpul fazelor lunii. Totodata, este perfecta si pentru echilibrarea retentiei de apa din organism, stabilizand dezechilibrele fluidelor si bioritmurile.

  Citeste mai mult
 • Beneficiile dispozitivelor orgonice
  Beneficiile dispozitivelor orgonice
  511 Vizualizari

  Cristalele au capacitatea naturala de a aranja energia si de a directiona fluxul de energie. Prin introducerea cristalelor in dispozitivul orgonic, cristalul este capabil sa directioneze fluxul de energie si sa sporeasca capacitatea orgonului de a converti vibratiile nocive in energie pozitiva.

  Citeste mai mult
 • GoldStone Albastru si puterea sa naturala de manifestare in viata ta
  GoldStone Albastru si puterea sa naturala de manifestare in viata ta
  490 Vizualizari

  Daca esti pasionata de cristale, poate ai observat recent ca exista o piatra albastra fascinanta, care seamana cu o galaxie si care a deveni din ce in ce mai cautata.

  Citeste mai mult
 • Cuprul
  Cuprul
  471 Vizualizari

  Cuprul este asociat cu planeta Venus si cu elementul Apei. Este folosit in principal pentru vindecare, noroc si dragoste. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura si poate fi folosit pentru a transfera energii spirituale.

  Citeste mai mult
Showing 25 to 36 of 63 (6 Pages)
 • Inregistreaza-te