Blog navigation

Cele mai noi articole

Articole populare

  • Lumea ca o oglinda - Oglinda care nu minte
    Lumea ca o oglinda - Oglinda care nu minte
    602 Vizualizari

    Un numar tot mai mare de descoperiri confirma o forma de energie necunoscuta anterior. Acest camp subtil de energie functioneaza diferit fata de tipurile de energie pe care suntem obisnuiti sa le masuram. Desi nu sunt in totalitate electrice sau magnetice, aceste forte sunt o parte a campului unificat, care pare sa scalde intreaga creatie. Aceasta energie pare a fi panza vie in care sunt inscrise evenimentele din viata noastra.

    Citeste mai mult
  • Experientele marcante ajung sa-ti defineasca personalitatea
    Experientele marcante ajung sa-ti defineasca personalitatea
    566 Vizualizari

    Sa presupunem ca ai avut o experienta ingrozitoare in trecut, legata de vorbitul in public, care te-a marcat emotional. Din cauza experientei respective ti-e teama sa te ridici si sa vorbesti in fata unui grup de persoane, Asta te face sa te simti nesigur, anxios, lipsit de incredere.

    Citeste mai mult
  • Sentimentele si gandurie
    Sentimentele si gandurie
    566 Vizualizari

    Este posibil sa va vindecati numai prin gand - fara medicamente sau interventii chirurgicale? Adevarul este ca se intampla mai des decat v-ati putea astepta.

    Citeste mai mult
  • Efectul Placebo
    Efectul Placebo
    558 Vizualizari

    Placebo-urile se dovedesc puternice ... chiar si atunci cand oamenii stiu ca iau unul. Interesant, nu? Cat de mult influenteaza mintea un tratament? Multe studii demonstreaza ca oamenii se simt adesea mai bine dupa ce au luat un tratament fara ingrediente active, pur si simplu pentru ca ei cred ca este real - cunoscut sub numele de efect placebo.

    Citeste mai mult
  • Cum sa ne pastram bijuteriile pentru a ne bucura de ele cat mai mult timp
    Cum sa ne pastram bijuteriile pentru a ne bucura de ele cat mai mult timp
    544 Vizualizari

    O bijuterie frumoasa, eleganta si unica cu pietre semipretioase este ceva valoros. Bijuteriile cu pietre naturale sunt o opera de arta - o creatie unica in lumea modei. Ingrijirea corecta a bijuteriilor ajuta la prevenirea deteriorarii sau uzurii lor si totodata contribuie la pastrarea fiecarui strop de frumusete naturala pe care aceste pietre minunate o au.

    Citeste mai mult
  • Turmalina roz, o piatra a feminitatii si a bunastarii emotionale
    Turmalina roz, o piatra a feminitatii si a bunastarii emotionale
    523 Vizualizari

    Asociate cu feminitatea, bunastarea emotionala si chakra inimii, pietrele semipretioase roz au multe de oferit purtatorilor lor iar cristalele de turmalina roz sunt printre ele. Piatra este disponibila in diferite nuante de roz si reprezinta o completare excelenta si colorata pentru orice bijuterie.

    Citeste mai mult
  • Efectul placebo in creier
    Efectul placebo in creier
    503 Vizualizari

    Oamenii de stiinta ai Universitatii Columbia, impreuna cu colegii de la Universitatea din Michigan, au aratat cum neurochimia efectului placebo poate ameliora durerea la om. Oamenii de stiinta au descoperit ca efectul placebo a determinat creierul voluntarilor testati sa elibereze mai mult un calmant natural.

    Citeste mai mult
  • Peridotul- o piatra frumoasa asociata cu fericirea, abundenta si lumina.
    Peridotul- o piatra frumoasa asociata cu fericirea, abundenta si lumina.
    448 Vizualizari

    Cand vine vorba de cristale pentru casa ta, exista atat de multe optiuni! Iti recomand intotdeauna sa ai incredere in intuitia ta atunci cand alegi o piatra cu care sa lucrezi. Daca te simti atrasa de peridot, s-ar putea sa vrei sa apelezi la mai multa bucurie, abundenta sau crestere. Peridotul intruchipeaza multe calitati ale elementului lemn si exista multe moduri de a lucra cu aceasta piatra in Feng Shui.

    Citeste mai mult
  • 9 moduri prin care bratarile potrivite iti pot imbunatati tinuta
    9 moduri prin care bratarile potrivite iti pot imbunatati tinuta
    448 Vizualizari

    Cand te decizi pentru o tinuta, uneori oamenii nu se gandesc la modul in care accesoriile pot face cu adevarat o tinuta sa straluceasca! Accesoriile, cum ar fi bratarile, pot contribui intr-un mod foarte important la realizarea unui aspect general incredibil de modern. Cu toate acestea, multi oameni nu stiu exact cum sa realizeze acest lucru!

    Citeste mai mult
  • Atitudinea este totul
    Atitudinea este totul
    434 Vizualizari

    Aspecte ale personalitatii individului, in special optimismul sau controlul personal asupra evenimentelor din viata, pot contribui si la o atitudine pozitiva fata de sanatate. Persoanele extrem de optimiste isi privesc in mod consecvent sanatatea mai pozitiv si fac fata mai cu succes problemelor de sanatate decat oamenii foarte pesimisti.

    Citeste mai mult
  • Bratari aromaterapie - Accesorii cu beneficii
    Bratari aromaterapie - Accesorii cu beneficii
    406 Vizualizari

    Nivelul de stres pe care il simtim astazi este unul ridicat. Devine astfel o necesitate sa profitam de fiecare oportunitate si sa acordam un pic de atentie asupra sanatatii personale. Asigura-te ca poti mentine o bunastare pozitiva chiar si in perioadele de incercare. In multe feluri, o bratara pentru aromaterapie, difuzor de uleiuri esentiale este una dintre cele mai simple moduri de a injecta mai multa atentie de sine in viata ta.

    Citeste mai mult
  • Imbratiseaza-ti corpul cu lanturile pentru talie din pietre semipretioase
    Imbratiseaza-ti corpul cu lanturile pentru talie din pietre semipretioase
    355 Vizualizari

    Lanturile pentru talie din margele sunt un accesoriu traditional pentru femei in multe culturi africane. Acestea sunt confectionate, de cele mai multe ori, din margele de sticla pe o sfoara. In aceasta cultura, lanturile pentru talie sunt un simbol al feminitatii, maturitatii si senzualitatii.

    Citeste mai mult
Showing 73 to 84 of 85 (8 Pages)
  • Inregistreaza-te