Blog navigation

Cele mai noi articole

Cele mai noi articole

  • Bratari aromaterapie - Accesorii cu beneficii
    Bratari aromaterapie - Accesorii cu beneficii
    393 Vizualizari

    Nivelul de stres pe care il simtim astazi este unul ridicat. Devine astfel o necesitate sa profitam de fiecare oportunitate si sa acordam un pic de atentie asupra sanatatii personale. Asigura-te ca poti mentine o bunastare pozitiva chiar si in perioadele de incercare. In multe feluri, o bratara pentru aromaterapie, difuzor de uleiuri esentiale este una dintre cele mai simple moduri de a injecta mai multa atentie de sine in viata ta.

    Citeste mai mult
  • Regaseste-ti entuziasmul cu cristalul Sunstone-Piatra Soarelui
    Regaseste-ti entuziasmul cu cristalul Sunstone-Piatra Soarelui
    250 Vizualizari

    Viata ta este putin plictisitoare in ultima vreme? Iti este dor de acel sentiment de entuziasm si anticipare? In loc sa astepti ca ceva sa-ti zdruncine lumea, Sunstone te va ajuta sa-ti amintesti ca bucuriile vin si din lucrurile marunte.☀️☀️☀️

    Citeste mai mult
  • Apatitul albastru- o Piatra a Manifestarii
    Apatitul albastru- o Piatra a Manifestarii
    719 Vizualizari

    Apatitul este o piatra cu dubla actiune, cunoscuta pentru utilizarea pozitiva a puterii personale, pentru atingerea obiectivelor. indeparteaza confuzia, apatia sau negativitatea, apoi stimuleaza intelectul sa extinda cunostintele si adevarul, care pot fi folosite pentru cresterea personala sau pentru binele colectiv. Este o Piatra a Manifestarii, care promoveaza o perspectiva umanitara si un serviciu pentru altii.

    Citeste mai mult
  • Fluoritul- Piatra semipretioasa pentru neutralizarea energiei negative
    Fluoritul- Piatra semipretioasa pentru neutralizarea energiei negative
    893 Vizualizari

    Culorile curcubeului se reunesc in minunatul cristal de fluorit, una dintre cele mai bune pietre pentru a elimina energia negativa si a te lasa cu acea senzatie de libertate. Stralucitor, in diferite nuante, fluoritul poate fi intalnit in natura de la culori cristaline pana la tonuri de violet inchis si pana la nuante de albastru.

    Citeste mai mult
  • Cristalul de Shungit - Piatra miracol a secolului 21
    Cristalul de Shungit - Piatra miracol a secolului 21
    718 Vizualizari

    Cristalele exista de miliarde de ani, iar oamenii le-au gasit intotdeauna fascinante. Shungitul este un cristal negru stralucitor care a primit o atentie deosebita pentru proprietatile sale puternice de impamantare si a fost folosit din cele mai vechi timpuri si pana astazi pentru refacerea energiei corpului si mintii.

    Citeste mai mult
  • Puterea miraculoasa a piramidelor
    Puterea miraculoasa a piramidelor
    1781 Vizualizari

    La nivel personal, avem trei elemente: CORP, MINTE si SUFLET. Cand vine vorba despre nivelul exterior avem tot 3 elemente ANIMALE, PLANTE sI MEDIU. Piramidele ajuta in fiecare dimensiune, corpul nostru, mintea si sufletul nostru, ajuta regnul animal, regnul vegetal si, de asemenea, mediul nostru.

    Citeste mai mult
  • Agat Druzy- o piatra uimitoare
    Agat Druzy- o piatra uimitoare
    1110 Vizualizari

    Exista o multime de cristale in lume care ne hipnotizeaza. Dar daca exista ceva care se simte cu adevarat „din afara acestei lumi”, atunci trebuie sa fie cristalul de Agat Druzy. Nu numai ca sunt de o priveliste incantatoare, dar beneficiile lor vindecatoare le fac una dintre cele mai rare parti ale familiei de cristale pe care cineva ar dori sa le adauge la colectia sa.

    Citeste mai mult
  • Foloseste puterea subconstientului pentru a atrage partenerul potrivit
    Foloseste puterea subconstientului pentru a atrage partenerul potrivit
    1009 Vizualizari

    Pentru a materializa dragostea in viata ta, foloseste-te de puterea subconstientului tau, el este locul magic in care se concretizeaza viata exterioara. Subconstientul tau este pregatit sa duca la implinire orice obicei pe care-l intretii in minte, indiferent daca acesta este considerat de lume bun sau rau.

    Citeste mai mult
  • Beneficiile purtarii bijuteriilor din Morganit
    Beneficiile purtarii bijuteriilor din Morganit
    1931 Vizualizari

    O privire asupra bijuteriilor din morganit va poate spune de ce aceasta piatra este atat de populara. Incontestabil de uimitoare, aceasta piatra semipretioasa este unul dintre cristalele foarte apreciate, deoarece, in afara de frumusetea ei, are si alte caracteristici benefice care ti-ar face viata mai buna.

    Citeste mai mult
  • Turcoazul african - Piatra evolutiei
    Turcoazul african - Piatra evolutiei
    847 Vizualizari

    Turcoazul african este la fel de versatil si complex ca orice alta forma de Jasp. Vindeca si curata, revitalizeaza si protejeaza. Este adesea denumit „Piatra evolutiei” datorita calitatilor sale de a incuraja si de a facilita cresterea personala si de a stimula schimbarea pozitiva din interior.

    Citeste mai mult
  • Care este semnificatia pietrei de granat?
    Care este semnificatia pietrei de granat?
    836 Vizualizari

    Granatul este o piatra proeminenta revigoranta si reinnoitoare. Are un efect incredibil de curatare si energizare asupra tuturor chakrelor din corp. De asemenea, restabileste, curata si stabilizeaza vigoarea, aducand pace si fericire odata pentru totdeauna.

    Citeste mai mult
  • 7 beneficii uimitoare ale pietrei de Onix Negru pe care ar trebui sa le cunosti
    7 beneficii uimitoare ale pietrei de Onix Negru pe care ar trebui sa le cunosti
    3932 Vizualizari

    Daca esti fascinata de cristale, atunci una dintre cele mai interesante pietre pe care le poti intalni vreodata este Onixul Negru. De fapt, este considerata una dintre cele mai misterioase pietre din lumea bijuteriilor si majoritatea bijutierilor cred ca aceasta piatra are puteri nespuse incorporate in structura sa.

    Citeste mai mult
Showing 13 to 24 of 85 (8 Pages)
  • Inregistreaza-te