Blog navigation

Cele mai noi articole

Cele mai noi articole

  • 6 Beneficii ale piramidelor orgonice
    6 Beneficii ale piramidelor orgonice
    3902 Vizualizari

    Energia organica a fost descoperita pentru prima data de Wilhem Reich si a fost cunoscuta sub numele de energie universala a fortei de viata, care are capacitatea de a transforma energia negativa in una pozitiva. Se stie, de asemenea, ca are un impact pozitiv asupra mediului.

    Citeste mai mult
  • 8 pietre semipretioase pentru o energie mai buna
    8 pietre semipretioase pentru o energie mai buna
    10248 Vizualizari

    Cristalele au milioane de ani si au fost forjate in cea mai timpurie parte a formarii pamantului. Ma gandesc la cristale ca la o baza de date atemporala de cunostinte, deoarece pastreaza toate informatiile la care au fost expuse vreodata. Cristalele absorb informatii - indiferent daca este un fenomen meteorologic sever sau experienta unei ceremonii antice - si le transmit oricui vine in contact cu ele.

    Citeste mai mult
  • Care sunt beneficiile purtarii bratarilor de vindecare a chakrelor
    Care sunt beneficiile purtarii bratarilor de vindecare a chakrelor
    6441 Vizualizari

    Conform traditiei yoghine, exista sapte roti, vortexuri numite cel mai des Chakre in interiorul corpului care continua sa se roteasca pentru a mentine fluxul de energie din corp, incepand de la baza coloanei vertebrale si pana la coroana capului.

    Citeste mai mult
  • Folositi cristalele pentru a atrage bani si abundenta
    Folositi cristalele pentru a atrage bani si abundenta
    3088 Vizualizari

    In viata, unul dintre lucrurile la care tanjim cel mai mult este succesul. Succesul are multe definitii dar de cele mai multe ori asociem succesul cu banii. Ai bani, ai succes. Atragerea de bani in viata noastra nu este usoara, dar cu atitudinea si dispozitivele orgonice potrivite puteti atrage noroc si bani.

    Citeste mai mult
  • Efectele orgonului asupra fiintelor vii
    Efectele orgonului asupra fiintelor vii
    1269 Vizualizari

    Efectele orgonitilor asupra fiintelor vii pot fi multiple. Ma voi concentra asupra efectelor pe care le au asupra oamenilor, dar ar trebui sa stiti ca si animalele si insectele beneficiaza de ele. Subiectul efectului orgonitelor asupra fiintelor umane este destul de complicat de abordat, deoarece suntem cu totii diferiti si, prin urmare, nu simtim efectele in acelasi mod.

    Citeste mai mult
  • Intrebari generale despre orgoniti
    Intrebari generale despre orgoniti
    1931 Vizualizari
    1 Comment
    (5.0)

    Afla mai multe despre dispozitivele orgonice: Care este durata de viata a unui orgonit, daca orgonitii sunt siguri pentru sanatate, daca forma si dimensiunea unui orgonit sunt importante,cum poti observa / simti efectele orgonilor si multe altele.

    Citeste mai mult
  • Simbolul Merkaba
    Simbolul Merkaba
    3257 Vizualizari

    Merkaba, cunoscut si sub numele de Steaua lui David, este un simbol stravechi de geometrie sacra care a cunoscut o revigorare a popularitatii in ultimii ani. Ce face acest simbol atat de special? Vom prezenta ceea ce este merkaba si, de asemenea, vom explica semnificatia sa profunda.

    Citeste mai mult
  • Cum se curata dispozitivele orgonice/ orgonii?
    Cum se curata dispozitivele orgonice/ orgonii?
    1907 Vizualizari

    De ce sa curatam orgonitul? Unii spun ca orgonitul nu trebuie niciodata curatat si nu sunt de acord. Complet! Cand ai de-a face cu orice instrumente metafizice, exista intotdeauna riscul de a lua ceva ce nu doresti. Traim intr-o lume spirituala, cu entitati luminoase si intunecate care pot deveni atrase de energia noastra.

    Citeste mai mult
  • 13 cristale ce te pot sprijini in parcursul tau, pentru pierderea in greutate
    13 cristale ce te pot sprijini in parcursul tau, pentru pierderea in greutate
    3572 Vizualizari
    1 Comment
    (5.0)

    Imputerniceste-te, imbratiseaza-ti magia si ridica-ti vibratiile cu aceste cristale vindecatoare. Pierderea in greutate poate fi o problema dificila si exista multe emotii complexe de rusine, stima si gandire negativa, toate legate de acest subiect.

    Citeste mai mult
  • Ce sunt si functioneaza uleiurile esentiale?
    Ce sunt si functioneaza uleiurile esentiale?
    827 Vizualizari

    Uleiurile esentiale sunt adesea folosite in aromaterapie, o forma de medicina alternativa care foloseste extracte de plante pentru a sprijini sanatatea si bunastarea. Cu toate acestea, unele dintre afirmatiile de sanatate asociate cu aceste uleiuri sunt controversate.

    Citeste mai mult
  • Beneficiile uleiurilor esentiale dar si despre efectele lor secundare
    Beneficiile uleiurilor esentiale dar si despre efectele lor secundare
    777 Vizualizari

    Uleiurile esentiale miros excelent, reduc stresul, trateaza infectiile fungice si te ajuta sa dormi. Sunt extractii concentrate din plante. Un proces numit distilare, transforma „esenta” unei plante intr-o forma lichefiata pentru multe utilizari medicinale si recreative.

    Citeste mai mult
  • Piatra lunii
    Piatra lunii
    1191 Vizualizari

    Piatra Lunii este o piatra traditionala care ne ajuta sa ne racordam la fluxul si refluxul energiei lunii. Piatra Lunii influenteaza mult ciclul reproductiv feminin si alina dezechilibrele si tensiunile asociate cu menstruatia. Poate ajuta barbatii sa se adapteze la schimbarile hormonale subtile pe care le experimenteaza in timpul fazelor lunii. Totodata, este perfecta si pentru echilibrarea retentiei de apa din organism, stabilizand dezechilibrele fluidelor si bioritmurile.

    Citeste mai mult
Showing 49 to 60 of 85 (8 Pages)
  • Inregistreaza-te