Blog navigation

Cele mai noi articole

Cele mai noi articole

 • Hematit magnetic
  Hematit magnetic
  1113 Vizualizari

  Hematit inseamna „piatra de sange” si este un element de fier / metal, motiv pentru care Hematit este o piatra esentiala cu care sa lucrezi in timpul calatoriei tale spirituale. De ce a fost numita hematit „piatra de sange”? Deoarece, atunci cand se gaseste in mod natural, continutul de fier este acoperit de rugina, ceea ce il face sa arate rosu.

  Citeste mai mult
 • Experientele marcante ajung sa-ti defineasca personalitatea
  Experientele marcante ajung sa-ti defineasca personalitatea
  420 Vizualizari

  Sa presupunem ca ai avut o experienta ingrozitoare in trecut, legata de vorbitul in public, care te-a marcat emotional. Din cauza experientei respective ti-e teama sa te ridici si sa vorbesti in fata unui grup de persoane, Asta te face sa te simti nesigur, anxios, lipsit de incredere.

  Citeste mai mult
 • Cuprul
  Cuprul
  804 Vizualizari

  Cuprul este asociat cu planeta Venus si cu elementul Apei. Este folosit in principal pentru vindecare, noroc si dragoste. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura si poate fi folosit pentru a transfera energii spirituale.

  Citeste mai mult
 • Cuartul alb
  Cuartul alb
  6752 Vizualizari

  Exista multe tipuri de cristale, fiecare cu propriile abilitati de vindecare pentru minte, corp si suflet. Se considera ca acestea sprijina fluxul de energie pozitiva si ajuta la eliminarea energiei negative din corp si minte, aducand beneficii fizice si emotionale.

  Citeste mai mult
 • Atitudinea este totul
  Atitudinea este totul
  280 Vizualizari

  Aspecte ale personalitatii individului, in special optimismul sau controlul personal asupra evenimentelor din viata, pot contribui si la o atitudine pozitiva fata de sanatate. Persoanele extrem de optimiste isi privesc in mod consecvent sanatatea mai pozitiv si fac fata mai cu succes problemelor de sanatate decat oamenii foarte pesimisti.

  Citeste mai mult
 • Efectul Placebo
  Efectul Placebo
  291 Vizualizari

  Placebo-urile se dovedesc puternice ... chiar si atunci cand oamenii stiu ca iau unul. Interesant, nu? Cat de mult influenteaza mintea un tratament? Multe studii demonstreaza ca oamenii se simt adesea mai bine dupa ce au luat un tratament fara ingrediente active, pur si simplu pentru ca ei cred ca este real - cunoscut sub numele de efect placebo.

  Citeste mai mult
 • Efectul placebo in creier
  Efectul placebo in creier
  307 Vizualizari

  Oamenii de stiinta ai Universitatii Columbia, impreuna cu colegii de la Universitatea din Michigan, au aratat cum neurochimia efectului placebo poate ameliora durerea la om. Oamenii de stiinta au descoperit ca efectul placebo a determinat creierul voluntarilor testati sa elibereze mai mult un calmant natural.

  Citeste mai mult
 • Sentimentele si gandurie
  Sentimentele si gandurie
  316 Vizualizari

  Este posibil sa va vindecati numai prin gand - fara medicamente sau interventii chirurgicale? Adevarul este ca se intampla mai des decat v-ati putea astepta.

  Citeste mai mult
 • Beneficiile dispozitivelor orgonice
  Beneficiile dispozitivelor orgonice
  826 Vizualizari

  Cristalele au capacitatea naturala de a aranja energia si de a directiona fluxul de energie. Prin introducerea cristalelor in dispozitivul orgonic, cristalul este capabil sa directioneze fluxul de energie si sa sporeasca capacitatea orgonului de a converti vibratiile nocive in energie pozitiva.

  Citeste mai mult
 • Ce este energia orgonica si cum ne poate ajuta?
  Ce este energia orgonica si cum ne poate ajuta?
  1913 Vizualizari

  Traim intr-o era in care tehnologia avanseaza foarte rapid, facem descoperiri care ne faciliteaza traiul pe pamant dar in acelasi timp corpul nostru traieste ca-ntr-un mare cuptor cu microunde.

  Citeste mai mult
 • SRI YANTRA
  SRI YANTRA
  1327 Vizualizari

  Sri Yantra, cunoscut si sub numele de Shree Yantra sau Sri Chakra este unul dintre cele mai puternice si importante Yantras care va ajuta sa va indepliniti visele. Este considerata mama tuturor Yantrelor, deoarece toate provin din aceasta diagrama. Daca doriti sa aflati cum sa folositi Sri Yantra in viata dvs., continuati sa cititi.

  Citeste mai mult
 • SIMBOLUL OM
  SIMBOLUL OM
  2905 Vizualizari

  „Om”, „Ohm” sau „Aum” este un sunet sacru care este cunoscut in general ca sunetul Universului. OM este cuprinzator, esenta realitatii ultime si unifica totul in univers. Se crede ca vibratiile pe care le creeaza sunetul OM energizeaza chakrele din tot corpul, in special Chakra Celui de-al Treilea Ochi si Chakra Coroanei, care ne ajuta sa ne conectam cu sinele nostru Divin.

  Citeste mai mult
Showing 61 to 72 of 79 (7 Pages)
 • Inregistreaza-te