Bratara delicata Boho din pietre semipretioase de Rubin Zoisit placata cu aur de 18K

Referinta: BRUDRZ

48,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Poarta cu tine bratara din cristale de zoisit cu rubin, cristalul este cunoscut ca fiind piatra care imbunatateste legatura dintre inima si creier. 

Prin reunirea pietrelor de rubin si zoisit, iti aliniezi inima, radacina si chakra celui de-al treilea ochi. Acest lucru iti poate oferi puterea de a-ti indeplini visele. Prin alinierea celui de-al treilea ochi cu inima, suntem capabili sa intelegem mai bine negativitatea din viata noastra si cum sa o depasim.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

*Important

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Pietre semipretioase
Rubin Zoisit
  • Inregistreaza-te