Choker argint 925

Colierele choker se afla in mijlocul unei reveniri la moda in acest moment iar tinutele care includ aceasta bijuterie uimitoare sunt feminine si elegante. Eu le ador in mod special pe cele realizate din pietre semipretioase, de aceea vei gasi pe ezera.ro cateva modele realizate cu drag pentru iubitoarele acestui tip de colier.

Colierele choker au fost purtate de cele mai vechi civilizatii ale lumii, cum ar fi sumerienii si mesopotamienii, fiind regasite totodata si la gatul femeilor din Egiptul Antic. Potrivit unor notite ale unor istorici, Cleopatra era o mare iubitoare de coliere choker.

Pe atunci, chokerele erau un accesoriu neutru, iar femeile le purtau pentru a-si pune in evidenta gatul sau pentru a ascunde eventualele defecte. Gatul era considerat a fi cea mai vulnerabila parte a corpului uman, iar femeile credeau ca aceste coliere sunt de protectie.

Colierele choker de astazi continua sa faca o declaratie indrazneata, dar traiesc si o revolutie a modei fiind transformate in piese delicate de bijuterii simbolizand stil si eleganta.

Colierele choker din piatra naturala sunt realizate din pietre semipretioase care au fost atent selectionate pentru frumusetea lor. Fiecare piesa este unica, reflectand variatiile naturale ale pietrelor folosite pentru a o crea. Frumusetea colierelor choker din piatra naturala le face alegerea perfecta pentru cele care doresc sa aduca natura in colectiei lor de bijuterii.

Alege favoritul care iti reflecta stilul din selectia noastra de coliere choker din piatra naturala.

Citeste mai mult »

Sunt 36 produse.

Se afiseaza 1-30 din 36 produs(e)

Filtre active

  • Inregistreaza-te