Medalion / pandantiv / colier aromaterapie

Aromaterapia poate face minuni asupra corpului, mintii si sufletului. Cateva picaturi de ulei esential in difuzor sunt tot ce trebuie pentru a induce instantaneu calmul si linistea intr-o zi mai agitata. Cum ar fi sa te insoteasca acest sentiment de calm pe tot parcursul zilei, chiar si in trafic? Acum se poate! Prin intermediul unui colier de aromaterapie, poti lua cu tine, oriunde, mirosul preferat al uleiului esential.

Un colier aromaterapie cu uleiuri esentiale sau un pandantiv pentru aromaterapie reprezinta modalitatea perfecta de a transporta uleiurile esentiale cu tine oriunde mergi. Posibilitatea de a accesa instantaneu parfumurile preferate te poate ajuta sa depasesti dificultatile sau poate sa-ti dea un impuls de energie, ceea ce este cu siguranta un lucru minunat. Un medalion de aromaterapie poate fi un ajutor de nadejde intr-o zi stresanta. Trebuie doar sa inchizi ochii si sa inspiri adanc.

Pandantivele dedicate aromaterapiei sunt dispozitive moderne, la indemana, care permit evaporarea si inhalarea uleiurilor esentiale.

Cumpara acum propriul colier pentru aromaterapie de pe Ezera.ro si beneficiaza de efectele miraculoase ale inhalarii uleiului esential preferat!

Citeste mai mult »

Sunt 11 produse.

Sorteaza dupa:
Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active

  • Inregistreaza-te