Orgonite Merkaba

MerKaBa se traduce literalmente prin: lumina, spirit si corp. Practic, mekarba se refera la o modalitate de a te conecta cu aceste 3 elemente. Activarea merkaba ne aminteste de puterea pe care o putem exercita atunci cand ne unim propriile energii.

Un accesoriu cu orgonite merkaba are simboluri puternice si poate actiona ca un memento. Iti va aminti mereu ca esti protejat si ca poti accesa o constiinta superioara. Merkaba este sursa intregului nostru sistem energetic, a chakrelor, a aurei, a meridianelor energetice, a corpului nostru energetic si fizic.

Foloseste orgonite MerKaBa in meditatie pentru a atinge o constiinta superioara! Merkaba triunghiurilor echilibrate si rotative poate facilita conectarea cu Divinul, mai ales atunci cand se combina cu tehnici de meditatie si respiratie.

Nu ezita sa daruiesti aceste orgonite si persoanelor pe care le iubesti! Daca urmeaza ziua de nastere a unui prieten sau a unui membru al familiei si nu stii ce cadou sa ii oferi, indreapta-ti atentia catre un set de orgoni MerKaBa de pe Ezera.ro!

Citeste mai mult »

Sunt 3 produse.

Sorteaza dupa:
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Filtre active

  • Inregistreaza-te