Va multumesc ca sunteti aici. Aceasta este povestea mea, care a dus la crearea proiectului Ezera.

Se spune ca “Trezirea” vine odata cu o experienta dureroasa.

Era a 3-a oara in decursul unei luni cand ma regaseam internata cu fetita mea de 2.5 ani in Spitalul de Copii din Galati. Perfuzii, injectii cu antibiotice, alte pastile, teste Covid, asistente care nu gasesc venele...poate ati trecut prin experiente similare. Un cocktail puternic de cortizol atat pentru mine cat si pentru ea. O experienta traumatizanta.

Stiam ca, antibioticele distrug si bacteriile intestinale sanatoase de care o persoana are nevoie pentru a mentine echilibrul sistemului imunitar, ceea ce facea ca fiecare prescriptie de antibiotic pe care o primea Teo sa ma frustreze foarte tare.

Cand, la iesirea din spital, la cateva zile, fetita mea a facut o otita dureroasa (corpul ei incerca acum sa elimine toxicitatea prin alte cai) si mi s-a prescris un alt antibiotic (vazut de doctor ca singura solutie) atunci a fost momentul in care am decis ca trebuie sa gasesc o alternativa.

Asa am inceput sa folosesc uleiuri esentiale. Cu ajutorul lor si a unei prietene dragi care m-a sustinut, am depasit criza in care ma aflam. Nu a fost usor...tot ce auzeam era, otitele netratate duc la complicatii, pierderi de auz...frica, frica, frica...Uleiurile esentiale au ramas pentru mine si familia mea un aliat care ne-a scutit de pungile de pastile pe care anterior le cumparam la fiecare raceala, durere de burta, durere de cap etc.

Dupa aceasta experienta, intamplarea face sa ma inscriu la Summit-ul Heal, un congres cu experti din domeniul vindecarii. La acest Summit o fost invitata si Dr. Véronique Desaulniers, chiropractician bioenergetic care a povestit despre experienta ei cu Cancerul de San, explicand despre efectele nocive ale electropoluarii, ale radiatiilor electromagnetice si a factorului emotional in declansarea bolii.

Printre metodele de protectie electromagnetica, Dr. Véronique Desaulniers mentiona si medalioanele care ne pot proteja campul bioenergetic. La aceasta informatie s-a produs un click in mintea mea si am inceput sa caut mai multe informatii si astfel am ajuns la orgoni. Orgoni de care m-am indragostit.

Am fost atat de captivata de informatiile pe care le citeam, incat mi-am spus ca acesta este noul meu inceput, un magazin online cu orgonite. Si pentru ca iubesc uleiurile esentiale, am completat colectia si cu bijuteriile dedicate aromaterapiei.

Astfel a luat nastere Ezera, un magazin dedicat celor care cred in energia cristalelor si in beneficiile aduse de uleiurile esentiale in procesele de vindecare.

In Romania, foarte putina lume stie despre existenta orgonilor, de aceea am conceput si un blog in care postez periodic informatii noi care sa va explice ce sunt orgonii, care sunt efectele pozitive pe care le au asupra noastra sau chiar asupra plantelor si animalelor noastre. Si nu numai...

Fiti deschisi la informatie, incercati lucruri noi si veti fi surprinsi de multitudinea posibilitatilor ce vi se vor deschide in fata.

Cu recunostinta,

Cristina Gîrleanu

  • Inregistreaza-te