Orgoni

Traim in permanenta inconjurati de radiatii electromagnetice, fapt care ne poate afecta pe mai multe planuri. De aceea, este important sa minimizam cat putem de mult influenta pe care o pot avea aceste radiatii asupra noastra. Cum? Prin folosirea noilor orgoni Ezera.ro!

Orgonitul este la baza un amestec de rasina din fibra de sticla catalizata cu aschii de metal, particule sau pulberi, turnate in matrite. Orgonii nostri au, de asemenea, adaugate cristale pentru capacitatea lor de a face energia mai coerenta sau de a spori functionarea orgonitului.

Rasina din orgonit se micsoreaza in timpul procesului de intarire, strangand permanent cristalul de cuart din interior, ceea ce creeaza un efect piezoelectric. Astfel, punctele sale finale devin polarizate electric, ceea ce il face sa functioneze mai eficient ca un generator de energie pozitiva.

Rezultatul purtarii unor bijuterii orgonice il vei simti mai devreme sau mai tarziu si se va manifesta prin mai multa bucurie, mai multa energie si sanatate, atat pentru organismul, cat si pentru psihicul tau.

Te tenteaza sa achizitionezi bijuterii cu orgonite? Atunci trebuie sa stii cum au aparut ele!

Orgon - scurt istoric

Orgonitii au fost descoperiti in anii 1940 de catre medicul german dr. Wilhelm Reich. Acesta sustinea ca a gasit forme de energie noi, care pot avea efecte asupra fiintelor vii.

Dr. Wilhelm Reich a realizat diverse experimente care au demonstrat faptul ca orgonitii au puterea de a modifica campurile de frecventa pe care le au radiatiile electromagnetice, astfel incat sa fie mai putin nocive.

Dupa moartea sa, munca cunoscutului medic german a fost preluata de catre cercetatorii rusi, care au demonstrat ca aceste energii exista, chiar daca noi nu le putem vedea. Asadar, o bijuterie cu orgon poate fi benefica.

Atunci cand orgonul se afla in raza de actiune a unei surse DOR (energie negativa), o poate transforma in POR (energie pozitiva). Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, mai ales ca putem purta sau putem aduce in casa noastra orgonite - accesoriile menite sa ne protejeze.

Ezera.ro iti pune la dispozitie o gama larga de produse la preturi extrem de avantajoase. De pe site-ul nostru vei putea achizitiona un pandantiv cu orgon, o piramida orgonica sau un set de orgoniti. Indiferent care va fi alegerea ta, te vei bucura garantat de beneficiile acestor accesorii!

Citeste mai mult »

Sunt 91 produse.

Sorteaza dupa:
Se afiseaza 1-30 din 91 produs(e)

Filtre active

  • Inregistreaza-te