Piramida orgonica din cristale de Ametist Arya, cu spirala de Cupru si varf de Cuart

Referinta: POAMET

156,00 lei
140,40 lei Salveaza 10%
cu TVA
rating Nici un review

Doresti sa-ti cumperi un orgonit si esti o fana a cristalului de Ametist? Atunci ma bucur ca esti aici, sa-ti prezint frumoasa piramida Arya realizata din cristale de Ametist cu spirala vibrationala de cupru si varf de Cuart. O piramida din Ametist care iti poate oferi diverse beneficii potentiale, atat din punct de vedere estetic cat si metafizice.

Ametistul este asociat in mod obisnuit cu calitati precum constientizarea si intelepciunea spirituala, transformarea, echilibrul si creativitatea. Orgonitul, pe de alta parte are capacitatea de a echilibra si armoniza energia, facandu-l favorabil unui mediu de viata pozitiv. A avea o piramida de orgonit din Ametist poate servi ca punct focal pentru meditatie, practici spirituale sau pur si simplu ca o reamintire a acestor credinte metafizice.

Cantitate
Disponibil in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

45.19 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Se spune ca orgonitul ajuta la echilibrarea si transmutarea energiei negative in energie pozitiva iar spirala de cupru joaca un rol in acest proces prin directionarea si alinierea fluxului de energie in interiorul piramidei, promovand un sentiment de echilibru si bunastare in vecinatatea acesteia.

Plasarea unei piramide de orgonit in casa ta poate fi vazuta ca o modalitate de a promova un mediu armonios si echilibrat energetic. Unii oameni folosesc orgonitul pentru a atenua efectele radiatiilor electromagnetice de la dispozitivele electronice.

Se crede ca, cuprul are capacitatea de a imbunatati si amplifica energia. In orgonit, spirala de cupru intensifica energia orgonului (cunoscuta si ca forta de viata sau chi) generata de combinatia de materiale organice si anorganice din interiorul piramidei.

Ametistul este adesea asociat cu calmul, eliminarea stresului si bunastarea emotionala. A avea o piramida de orgonit de Ametist in spatiul tau de locuit poate servi ca o influenta calmanta, ajutand la crearea unei atmosfere senine si promovand relaxarea.

Combinatia dintre culoarea purpurie linistitoare a ametistului cu designul unic, in forma de piramida, poate adauga un element de eleganta si intriga spatiului tau de locuit. Piramidele orgonice din Ametist sunt frumos lucrate si pot servi ca piese de decor atractive pentru casa ta.

Daca rezonezi personal cu proprietatile si simbolismul Ametistului si orgonitului, a avea o piramida in casa ta poate servi ca o nota personala a spatiului tau de locuit.

Fisa tehnica

Dimensiune
Baza de 9 cm si inaltimea de aproximativ 8 cm
Pietre semipretioase
Ametist
Cuart Alb

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te