• Nou
Colier cu pandantiv orgonic cu simbol Om din cristale de granat si rubelit-cadou spiritual pentru meditatie

Colier cu Pandantiv Orgonic cu simbol Om din cristale de Granat si Rubelit-cadou spiritual pentru meditatie

Referinta: POOHM

138,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Cauti un pandantiv orgonic special, micut si rafinat? Eu iti propun pandantivul cu simbol sacru OM, o capodopera spirituala realizata cu energiile vibrante ale cristalelor de Granat si Rubelit. Acest colier este un canal catre cele mai profunde taramuri ale practicii tale spirituale, un semn stralucitor al pacii interioare si un dar sincer pentru pasionatii de meditatie.

Priveste nuantele luxuriante de rosu ale Granatului si Rubeliteului si vei simti o legatura profunda cu miezul de foc al Pamantului. Granatul, simbol al pasiunii si al vitalitatii, iti aprinde spiritul, infuzand meditatia cu un sentiment reinnoit de energie si scop.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Rubelitul, cu energia sa roz hipnotizanta, te invaluie intr-un cocon de dragoste si compasiune, ridicandu-ti practica la noi culmi ale echilibrului emotional si al iluminarii.

In inima acestui pandantiv, simbolul OM se afla ca o amintire sacra a unitatii si a divinului. Pe masura ce il porti aproape de inima, acesta devine un punct focal pentru meditatia ta, ghidandu-te catre stari mai profunde de constientizare si liniste. Este mantra ta, care rezoneaza cu vibratiile armonioase ale universului si invita un sentiment de unitate in viata ta.

Dar acest colier este mai mult decat o podoaba frumoasa, este un amestec armonios de arta si stiinta energetica. Orgonitul este o compozitie dinamica de rasina, metale si cristale, genereaza energie pozitiva care curata si purifica mediul inconjurator. Cand meditezi cu orgonii vei simti schimbarile subtile din campul tau energetic, apropiindu-te de o stare de pace interioara si claritate.

Cu fiecare respiratie, vei simti energiile Granatului si Rubelitului ghidate de simbolul OM, hranindu-ti calatoria spirituala. Acest orgonit este o dovada a angajamentului tau fata de auto-descoperire, crestere si pace interioara. Indiferent daca esti un meditator experimentat sau abia incepi sa explorezi profunzimile constiintei tale, colierul nostru cu pandantiv orgonic va fi insotitorul tau statornic pe aceasta cale transformatoare.

Conecteaza-te cu energiile profunde ale Pamantului si invita vibratia linistitoare a mantrei OM in viata ta cu acest colier remarcabil. Lasa-l sa-ti serveasca drept ancora in furtuna vietii de zi cu zi, o sursa de inspiratie si un canal catre intelepciunea nemarginita care se afla in interiorul tau.

Poarta-l cu reverenta, mediteaza cu intentie si lasa calatoria ta catre iluminare sa se desfasoare cu fiecare respiratie.

Fisa tehnica

Dimensiune
2.5x1.8x0.8 cm
Lungime lant
40+5cm
Pietre semipretioase
Granat
Rubelit

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te