Piramida Orgonica Ebony din Turmalina Neagra, Cuart Alb, Cupru si Simbol Ochiul lui Horus Pentru Protectie Electromagnetica

Referinta: POEBO

147,00 lei
cu TVA
rating Citeste 2 review-urile
Evaluare 5/5 Numar de review-uri 2

❤️ Piramida Orgonica Ebony contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

De ce este Piramida Orgonica Ebony un orgon atat de special? Sa aruncam o privire mai jos!

Cantitate
Disponibil in stoc
 • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
 • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
 • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON
 • Generatorul nostru de energie (piramida Ebony), este realizat pe aceeasi tehnologie ca si acumulatorul de orgoni realizat de Wilhelm Reich.
 • Piramida orgonica contine: Turmalina Neagra, Cuart Alb, Cupru si Simbol Ochiul lui Horus
 • Cristalele de turmalina exercita un important rol protector, absorb energiile negative, confera un somn odihnitor, sporesc concentrarea, aduc inspiratie, incredere si echilibru, un plus de sensibilitate si intelegere. Se spune ca echilibreaza sistemul endocrin si vitalizeaza organismul.

Turmalina este si o piatra samanica folosita in prezicerea viitorului, folosita ca protectie in timpul ritualurilor care purifica si echilibreaza toate chakrele, formand un scut protector in jurul corpului, purificand aura si indepartand blocajele.

 • Ochiul lui Horus sau Ochiul lui Ra este un simbol antic egiptean ce sugereaza protectia din partea ochiului atoatevazator al Soarelui. El reprezinta puterea iluminarii. Se spune ca este ochiul zeului-soim ceresc Horus, cunoscut si sub numele de Ra, zeitatea cerului cu un cap de soim. Legenda spune ca Horus a fost odata un zeu local, venerat in regiunea Deltei Nilului.
 • Piramida orgonica, ca de altfel toti orgonii, ne protejeaza de radiatiile electromagnetice (EMF)- de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza.
 • Piramida orgonica prin compozitia ei de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.
 • Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest dispozitiv, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.

★ Oriunde asezati piramidele orgonice si in general dispozitivele orgonice, acestea pastreaza aerul si energia din casa curate si pozitive. Piramidele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Ele pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala! ★

★ Piramida orgonica este un orgonit cu o eficienta pe o suprafata de 6 metri.

Piramida este fabricata manual in India

✔️ ⭐ Cumpara acum orgonite pentru a beneficia de efectele lor pozitive asupra fiintelor vii!

EBONY

Fisa tehnica

Compozitie
Turmalina Neagra, Cuart Alb, Cupru si Simbol Ochiul lui Horus
Simbol
Ochiul lui Horus
Dimensiune
Baza de 8 cm si inaltimea de 6 cm
Pietre semipretioase
Cuart Alb
Turmalina Neagra
O piramida deosebita
rating

Achizitie verificata

5

O piramida deosebita, atat prin caracteristicile ei, ct si prin simbolul sau. Recomand!

Răspuns:

Multumesc din nou pentru feedback-ul tau, Geno! Sunt recunoscatoare pentru toate review-urile primite de la tine! Sunt minunate

❤️

Absolut superba
rating

Achizitie verificata

5

Aceasta piramida este magnifica, arata minunat, se vede ca este facuta cu pasiune si dragoste, perfecta pana la cele mai mici detalii. Produsele Ezera vin ambalate superb, cu atentie la detalii, arata premium, ce sa mai, 10 stelute+. Apropo, multumesc mult pentru bratara cadou. Succes!

Răspuns:

Multumesc mult, Dana. M-am bucurat mult sa vad review-ul de la tine. Mi-ai facut ziua, cum se spune :) Sa-ti fie de folos!

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

 • Inregistreaza-te