Bratari argint 925

Pietrele naturale au fost create de mama natura de mii de ani si de la descoperirea lor si pana in prezent, sunt foarte apreciate in intreaga lume si considerate un simbol al frumusetii, puterii si bogatiei. Se crede ca fiecare piatra naturala, in afara de beneficiile sale vizuale, dezvaluie proprietati simbolice unice, bazate pe legende, credinte populare si medicina naturala.

Astazi, bratarile cu pietre imbraca forme foarte variate. Cu toate acestea, cele mai apreciate raman bratarile din pietre semipretioase care sunt accesorizate cu aur sau argint.

Bratarile cu pietre semipretioase si argint sunt considerate valoroase datorita unicitatii, durabilitatii si simbolismului lor. Pietrele naturale au captivat de generatii, fascinante prin stralucirea lor incomparabila si farmecul unic. Realizarea de bratari cu pietre si argint devine din nou la moda, deoarece bijuteriile cu pietre naturale pot fi atat spectaculoase si elegante, cat si subtile, perfecte ca bijuterii pentru fiecare zi.

Bratarile noastre realizate manual din pietre semipretioase cu accesorii din argint iti vor lasa gura apa! De la Piatra Lunii si Spinel negru sclipitor pana la Jad Bleumarin, Safir si Ametist cu fatete stralucitoare. Rosul inchis al Rubinului si culorile Turmalinei... alegerea este nesfarsita!

Citeste mai mult »

Sunt 61 produse.

Se afiseaza 1-30 din 61 produs(e)

Filtre active

  • Inregistreaza-te