Pandantiv Orgon Cristal Turmalina Roz Isadora

Referinta: EZPISA

129,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Arata-i ca o iubesti si ofera-i sustinere emotionala! ❤️

Pe plan material, ii poti oferi acest minunat pandantiv orgon, Isadora, din turmalina roz! Turmalina roz este o piatra de iubire, compasiune, vindecare emotionala si iubire de sine.

Cristalul de turmalina ajuta la calmarea emotiilor in momente de suferinta si este piatra perfecta de purtat daca persoana iubita sufera de crize de anxietate. Aceasta piatra, este o piatra de vindecare atat de puternica, deoarece se formeaza in mod obisnuit in masele de cuart.

✔️Cuartul amplifica in mod natural orice piatra plasata in apropierea lui.

Cantitate
Ultimul produs in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

32.25 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Pentru persoanele care au trecut recent printr-o tragedie, au ramas cu inima franta, au pierdut o persoana draga sau pur si simplu nu pot scapa de depresia zilnica, Turmalina Roz este piatra potrivita. Mediteaza alaturi de cristalul de Turmalina Roz si permite energiilor vindecatoare ale cristalelor sa se absoarba direct in spatiul inimii tale.❤️

O piatra primara a Chakrei Inimii, Turmalina Roz se leaga de Chakra Coroanei, infuzand dragoste si spiritualitate, incurajand compasiunea si blandetea in perioadele de crestere si schimbari, pe masura ce umanitatea lucreaza spre iluminare.

Daca cineva doreste sa foloseasca si alte pietre in asociere cu Turmalina Roz, va recomandam Rodocrosit. Impreuna sporesc efectele vindecatoare asupra inimii si ajuta la rezolvarea conflictelor.

Vedeti aici bratara din pietre semipretioase de Rodocrosit.

Fisa tehnica

Simbol
OM
Pietre semipretioase
Turmalina

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te