Medalion Orgonic Cristale Aventurin si Topaz Irene, simbol SriYantra

Referinta: EZPIRE

138,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Purtarea colierului nostru orgonit, Irene, este o modalitate de a te simti pozitiv si fericit. Acesta este efectul utilizarii orgonilor, care ajuta la schimbarea vibratiilor negative catre cele bune.⭐

Cand porți colierul nostru, acesta va fi intotdeauna in contact cu corpul tau. Astfel, energia ta va fi intotdeauna curatata si apoi adusa inapoi la starea ei echilibrata.

Aventurina provine din locuri care au o energie naturala ridicata. Semnificatia aventurinei provine din cuvantul italian Aventura, care inseamna sansa, un indiciu despre marea avere pe care aceasta piatra ti-o poate oferi.❤️

Cantitate
Ultimele produse in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

44.59 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

✔️Aceasta piatra de sticla stralucitoare se conecteaza instantaneu cu toate puterile tale pozitive ascunse adanc in interior.

✔️Aventurina este o piatra a Chakrei Inimii, este intotdeauna gata sa trezeasca acele sentimente de ❤️ dragoste si fantezie ❤️ indepartata, dar intr-un mod care se simte puternic si sanatos, mereu gata sa te ridice. Este o mangaietoare, un armonizator si o piatra pentru cei care doresc sa aduca putin mai mult noroc in lumea lor. Fie ca ai nevoie de un plus de bogatie, de o abundenta suplimentara de dragoste si prietenie sau doar de un pic mai multa crestere, Aventurina isi doreste un singur lucru - ca tu sa reusesti in toate eforturile tale uimitoare, indiferent cat de mari sau mici ar fi acestea.

⭐Topazul are si el o mare varietate de proprietati metafizice, inclusiv capacitatea de a aduce bucurie, sanatate buna, abundenta si generozitate.

⭐Topazul este foarte eficient pentru curatarea aurei si pentru inducerea relaxarii deoarece elibereaza tensiunea la toate nivelurile.

Beneficiaza acum de toate beneficiile orgonului din cristale naturale, Irene si ridica-ti vibratiile!

Fisa tehnica

Diametru pandantiv
3.6 cm
Simbol
Sri Yantra
Grosime pandantiv
1 cm
Pietre semipretioase
Aventurin Verde
Topaz

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te