Bratara barbati Ohas din cristale de Ochi de Tigru Royal Blue, Hematit si Obsidian, sfere de 8mm

Referinta: BHMBOHA

57,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Este usor sa spui ca bratarile nu sunt barbatesti.

Cu toate acestea, daca va cunoașteti istoria, s-ar putea sa va amintiți ca razboinicii si regii din diverse culturi purtau banderole la incheieturi. Adevarul este ca barbatii au purtat bratari de secole. Omul preistoric si-a impodobit incheieturile cu oase si scoici pentru a alunga spiritele rele.

Barbatii bogati purtau bratari pentru a-si afisa puterea si statutul.

Bratarile au evoluat de-a lungul timpului de la charm-uri norocoase, la simboluri ale statutului si pana la accesoriile moderne pentru barbati care sunt astazi.

Bratara Ohas este o modalitate excelenta de a adauga culoare tinutei tale indiferent de ocazie. Mai mult, bratara este confectionata din cristale a caror energie iti poate aduce numeroase beneficii.

Dimensiune bratara
Cantitate
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON
  • Hematitul- Principala proprietate metafizica a hematitului ar putea fi descrisa ca „impamantare”. Daca ai tendinta de a avea o minte „plina de aer”, predispusa la distragere, lipsa de concentrare sau anxietate, sau chiar daca simti ca ai o imaginatie puternica, dar care te afecteaza negativ, aceasta ar putea fi piatra perfecta pentru tine. Iti va oferi o capacitate sporita de a-ti concentra mintea intr-un mod productiv.

  • Cristalul Ochiul de Tigru Royal Blue este o piatra cunoscuta ce aduce celei care o poarta stabilitate si calm. Cristalul ajuta la consolidarea atentiei si de asemenea, reduce stresul si anxietatea. Piatra semipretioasa a Ochiului de Tigru iti echilibreaza energiile superioare cu chakrele inferioare, facandu-te sa te simti conectata si impamantata de fiecare data cand lucrezi la obiectivele tale superioare.
  • Obsidianul- Se spune ca, cristalele de obsidian neagru sunt unele dintre cele mai norocoase. Ele transforma ghinionul in bine si sunt deosebit de utile atunci cand vine vorba de castiguri financiare. Se spune ca purtarea unei bijuterii din obsidian negru este o modalitate de a atrage bogatia si norocul.

Fisa tehnica

Dimensiune margele
8 mm
Lungime bratara
19-20 cm
Pietre semipretioase
Hematit
Obsidian
Ochi de Tigru Royal Blue

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te