Colier cristale cu pandantiv varf Citrin, Savita, placat cu aur 18K, simbol al norocului si abundentei

Referinta: EZLSAV

84,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Atrage norocul si abundenta purtand frumoasa bijuterie Savita, cu varf de Citrin!

Cunoscuta ca Piatra Comerciantului Norocos, citrinul este foarte util in manifestarea norocului. Aceasta piatra semipretioasa va fi deosebit de utila pentru prosperitate atunci cand vine vorba de finante si afaceri. Culoarea sa obisnuita este galbena si, la fel ca soarele, va aduce energie pentru a indeplini o sarcina de a face bani pana la finalizare si succes.

Avand in vedere ca citrinul transmuta energia, puteti inversa ghinionul si aduce noroc. Cu aceasta piatra semipretioasa in viata ta, probabil vei incepe sa observi ca intelegi cum sa faci bani mai usor.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Vei gasi modalitati inovatoare si inteligente de a atrage abundenta in viata ta. De asemenea, te vei simti mai generos fata de ceilalti atunci cand porti bijuterii din citrin si vei descoperi ca atunci cand dai, primesti!

*Fiecare varf de citrin este realizat manual, culoarea si dimensiunile cristalelor pot varia.

*Important

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Lungime lant
aprox. 21 cm
Pietre semipretioase
Citrin
Placat cu aur de 18K
  • Inregistreaza-te