Bratara 7 Chakre Nina din cristale de Ametist, Lapis Lazuli, Angelit, Amazonit, Citrin, Ochi de Tigru si Jad Rosu

Referinta: BHMNIN

66,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Purtarea unei bratari cu chakre iti poate influenta viata in diferite moduri. Se spune ca, purtarea pietrelor reprezentand cele 7 chakre iti mentine centrii energetici deschisi si asta se traduce prin echilibru emotional.

Semnificatia bratarii cu chakre provine de la conceptul ca fiecare dintre cele sapte chakre este reprezentata de o piatra semipretioasa de culoare corespunzatoare. Bratarile cu chakre utilizeaza acele pietre semipretioase specifice si pot oferi echilibru si o putere de vindecare atunci cand sunt purtate pe corp. Cristalele au fost de mult timp asociate cu centrii energetici si vindecarea, motiv pentru care nu este de mirare ca, purtarea lor pe corp poate fi extrem de benefica.

Doresti un colier sau o bratara cu anumite cristale? Ai vazut un model pe site dar il vrei cu accesorii din argint?
Contacteaza-ma la 0749.020.611 si voi incerca sa gasesc o solutie la dorinta ta.
Cantitate
  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Printre efectele benefice asupra purtatorului se numara reducerea stresului, cresterea nivelului de energie, cresterea productivitatii si a sanatatii fizice.

Purtatorii bratarilor sunt adesea incurajati sa poarte astfel de bratari pe partea stanga. Aceasta parte a corpului este asociata cu partea feminina a spiritului, mana stanga fiind receptor de energie benefica. Se spune de asemenea ca, plasarea bratarii pe partea stanga permite ca energia sa fie primita in pietrele de pe bratara chakrelor.

Poarta mereu cu tine bratara 7 Chakre Nina si aminteste-ti sa ramai conectata la prezent facand lucrurile pe care le iubesti si iti aduc energie.

Fisa tehnica

Sistem de inchidere
Bratara elastica
Dimensiune margele
8 mm
Lungime bratara
18 cm
Pietre semipretioase
Amazonit
Ametist
Angelit Electroplat
Citrin
Jad Rosu
Lapis Lazuli
Ochi de Tigru

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te