Piramida orgonica Freida din cristale de Apatit cu varf de cuart si spirale de cupru

Referinta: POFREID

147,00 lei
124,95 lei Salveaza 15%
cu TVA
rating Nici un review

Orgonul, numit si Orgonit, este Forta Universala a Vietii, Chi, Prana, Ki, Mana, Energia Universala - blocul de baza al tuturor materialelor organice si anorganice de pe planeta si energia universala care este prezenta in toate lucrurile vii.

Aceste piramide Orgon sunt realizate dintr-un amestec de pietre semipretioase, pilitura de metal, spirale de cupru si rasina epoxidica, rezultand un instrument extrem de eficient de transmutare a energiei. Energia negativa este absorbita si transmutata in energie pozitiva in timp ce emana energia unei intentii stabilite.

Cantitate
Credit module tbi bank 3.3.5

31.24 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Piramidele reprezinta uniunea dintre trinitatea si cele patru directii, creand un vartej de energie care iti poate purifica si mari intentiile.

Cristalul de apatit imbunatateste comunicarea si exprimarea de sine la toate nivelurile, facand din aceasta o piatra grozava pentru profesori. Apatitul albastru incurajeaza deschiderea in situatii sociale, calitate care il face deosebit de util copiilor cu autism.

Apatitul albastru actioneaza pentru a echilibra energiile, emotiile, chakrele si corpurile subtile, precum si aspectele masculine si feminine ale sinelui.

Principiul functionarii Orgonului se afla in matricea lui carbo-organica care atrage Orgonul si, odata cu adaugarea de metale, transmuta acea energie care, prin trecerea prin campul activ al cristalului de cuart, acesta este rearanjat si armonizat. Punand spirale metalice (cupru, in general) se creeaza un vortex pozitiv care indreapta fluxul de energie in directia dorita.

Cristalele care sunt plasate in rasina emit energie sub presiune, deoarece rasina se contracta atunci cand se usuca. Acest lucru creeaza un efect cunoscut sub numele de piezoelectric. Cu alte cuvinte, cand cristalele sunt sub presiune, ele creeaza un camp de vibratii in jurul lor si proprietatile lor sunt amplificate. Acesta este acelasi efect folosit la ceasurile elvetiene si la mai multe dispozitive medicinale.

Fisa tehnica

Compozitie
Rasina
Dimensiune
baza de 7 cm si inaltimea de 8.6 cm
Material
Cupru
Pietre semipretioase
Apatit Albastru
Cuart Alb

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te