Bratara barbati Nimit din pietre de lava si Apatit Albastru, sfere de 8mm

Bratara barbati Nimit din pietre de lava si Apatit Albastru, sfere de 8mm

Referinta: BHMBNIM

57,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Poarta cu tine bratara Nimit si beneficiaza de energia si puternica semnificatie a cristalelor de Apatit si a Rocilor de Lava.

Bijuteriile cu lava sunt venerate de toate popoarele lumii ca fiind una dintre cele mai puternice amulete protectoare. Piatra de lava este o piatra puternica de impamantare, un instrument excelent pentru calmarea emotiilor. Deoarece vine din maruntaiele pamantului, este considerata a fi o piatra a renasterii si ajuta la depasirea atașamentului emotional inutil.

Lava este cunoscuta si sub numele de „Puterea focului din interior”, fiind o piatra a fortei si a curajului. Ea ofera stabilitate pe parcursul schimbarilor din viata ta. Piatra de lava este, in esenta, forma solida a focului.

Dimensiune bratara
Doresti un colier sau o bratara cu anumite cristale? Ai vazut un model pe site dar il vrei cu accesorii din argint?
Contacteaza-ma la 0749.020.611 si voi incerca sa gasesc o solutie la dorinta ta.
Cantitate
  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Rocile de lava sunt foarte poroase, absorb si difuzeaza uleiurile esentiale. Adaugati o picatura de ulei esential pe roca de lava apoi purtati bratara si bucurati-va de parfum!

Apatitul Albastru ne poate ajuta sa atingem confortul spiritual si iluminarea, ne poate ajuta sa ne acceptam asa cum suntem, sa vindecam vechi rani care persista in aura noastra si ne incurajeaza creativitatea.

Apatitul albastru este o piatra profund spirituala, cu o influentă de curatare asupra aurei, in special in corpul mental – nivelul vibratoriu asociat cu perceptia psihica si abilitatile paranormale. Este excelenta ca piatra de vis pentru rezolvarea creativa a problemelor si pentru viziunea verticala, unde este posibil sa vezi mai multe niveluri de constiinta functionand armonios si simultan.

Fisa tehnica

Dimensiune margele
8 mm
Lungime bratara
19-20 cm
Pietre semipretioase
Apatit Albastru
Pietre de Lava

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te