Piramida Orgonica Aqua Stone cu Cristale de Acvamarin, Cuart si Spirala Vibrationala de Cupru, Simbol Cubul lui Metatron

Referinta: POAQS

111,00 lei
cu TVA
rating Citeste review-ul
Evaluare 5/5 Numar de review-uri 1

⭐ Piramida Orgonica Aqua Stone contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

✔️ De ce este Piramida Orgonica Aqua Stone un orgon atat de special? Sa aruncam o privire mai jos ...!

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON
  • Generatorul nostru de energie (piramida Aqua Stone), este realizat pe aceeasi tehnologie ca si acumulatorul de orgoni realizat de Wilhelm Reich.
  • Piramida orgonica contine Cristale de Acvamarin, Praf de Cupru, Alama, Rasina, Varf de Cuart Transparent, Spirala Vibrationala de Cupru si Simbol Metatron Acvamarinul este o piatra de protectie si curaj. Protejeaza aura si aliniaza Chakrele. In vremurile stravechi, se credea ca acvamarinul contracareaza fortele intunericului si lucreaza in favoarea spiritelor luminii.

Acvamarin - piatra de apa de mare - Numele Acvamarin provine din latinescul care inseamna „apa marii” si are o energie foarte linistitoare. Acvamarinul este o piatra calmanta, care reduce stresul, calmeaza mintea, fricile si creste sensibilitatea. Filtreaza informatiile care ajung la creier, clarifica perceptia, acutizeaza intelectul si clarifica confuzia.

Cubul lui Metatron este un simbol menit sa reprezinte calatoria energiei in intregul Univers si a echilibrului in interiorul Universului.

  • Piramida orgonica ca toate orgonitele ne protejeaza de radiatiile electromagnetice (EMF)- de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza.
  • Piramida orgonica prin compozitia ei de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.
  • Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest orgonit, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.

Oriunde asezati piramidele orgonice si orgonii in general, acestea pastreaza aerul si energia din casa curate si pozitive. Piramidele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Dispozitivele orgonice pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala!

★ Piramida orgonica este eficienta pe o suprafata de 6 metri.

Piramida este fabricata manual in India.

❤️⭐Cumpara acum Piramida Orgonica Aqua Stone la un pret accesibil!

Piramida Orgonica Aqua Stone cu Cristale de Acvamarin, Cuart si Spirala Vibrationala de Cupru, Simbol Metatron

Fisa tehnica

Compozitie
Cristale de Acvamarin, Praf de Cupru, Alama, Rasina, Varf de Cuart Transparent, Spirala Vibrationala de Cupru si Simbol Metatron
Dimensiune
Baza de 8 cm si inaltimea de 6 cm
Pietre semipretioase
Acvamarin
Cuart Transparent
Recomand!!!
rating

Achizitie verificata

5

Magic! Servicii de calitate din toate punctele de vedere! Mulțumesc!

Răspuns:

Multumesc mult pentru review, Roxana! A fost o placere sa te pot ajuta cu cadoul pentru prietena ta.❤️

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te