• -10%
Piramida orgonica Mohan cu cristale de Aventurin, Ochi de Tigru si Citrin cu simbol Floarea Vietii si spirala de cupru.

Piramida orgonica Mohan cu cristale de Aventurin, Ochi de Tigru si Citrin, cu simbol Floarea Vietii si spirala de cupru

Referinta: POAOCITR

156,00 lei
140,40 lei Salveaza 10%
cu TVA
rating Nici un review

Alege Piramida orgonica Mohan – eleganta naturii si energia cosmica converg pentru a crea o simfonie fascinanta de emotie si bunastare. Aceasta capodopera, impodobita cu trinitatea profunda a cristalelor de Aventurina Verde, Ochi de Tigru si Citrin, tese o poveste despre transformare, rezistenta si abundenta.

Priveste designul complex al piramidei, unde simbolul Floarea Vietii este incorporat in interiorul orgonitului ca un secret soptit de universul insusi. Fiecare petala geometrica detine promisiunea interconectarii, amintindu-ne ca suntem tesuti in insasi tesatura existentei.

Cantitate
  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Invaluit in inima acestei piramide, cristalul de Aventurin Verde radiaza energia sa luxurianta si verde. Este o atingere tandra din partea Pamantului, o imbratisare blanda care linisteste grijile si iti hraneste spiritul. Pe masura ce lumina se filtreaza prin adancurile ei, iese la iveala un caleidoscop de verdeata, o oglinda a cresterii si potentialului nemarginit al lumii. Lasa acest cristal sa-ti fie ghid.

Ochiul de Tigru, cu nuante sale aurii, adauga o nota de curaj amestecului. Asemenea unui gardian statornic, iti da putere sa infrunti provocarile vietii cu forta neclintita. Adancimile sale stralucitoare pastreaza intelepciunea padurilor stravechi, amintindu-ti ca, chiar si in umbra, detii puterea de a-ti lumina calea.

Citrinul este soarele capturat sub forma de cristal. Tonurile sale calde, de miere, iti infuzeaza spiritul cu bucuria luminii soarelui care strapunge norii. Pe masura ce energia Citrinului curge prin tine, barierele se dizolva, facand spatiu astfel incat prosperitatea si pozitivitatea sa infloreasca. Cu fiecare clipa care trece, sopteste: „Esti demna de abundenta”.

Pe masura ce degetele tale urmaresc contururile elegante ale piramidei, ele intalnesc spirala vibrationala de cupru - un conductor de energie care armonizeaza orchestra de cristal din interior. Este un dans al frecventelor, o amintire ca universul fredoneaza in ton cu bataile inimii tale.

In varful acestei creatii se afla cristalul de Cuart, o coroana luminoasa care te conecteaza la taramuri superioare. Ca un far, amplifica intentiile, canalizandu-ti dorintele in cosmos. Claritatea sa impecabila este o oglinda care reflecta cele mai pure aspiratii ale tale, amintindu-ti sa te straduiesti pentru visele tale cu o determinare neclintita.

Piramida orgonica Mohan este mai mult decat o piesa de arta, este un portal catre emotii, un catalizator al transformarii si o marturie a frumusetii care apare atunci cand comorile naturii se contopesc cu ingeniozitatea umana.

Pune-l in spatiul tau, lasa-l sa rezoneze cu fiinta ta si permite fuziunii energiilor cristaline sa aprinda flacarile calatoriei sufletului tau.

Fisa tehnica

Simbol
Floarea Vietii
Dimensiune
Baza de 8.5cm si inaltimea de 7.5 cm
Pietre semipretioase
Aventurin Verde
Citrin
Cuart Alb
Ochi de Tigru

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te