Pandantiv orgonic “ALVITA” 7 Chakre din Piatra Lunii, Foite de Cupru cu Simbol Sri Yantra, 3.6cm

Referinta: EZPALV

129,00 lei
cu TVA
rating Citeste review-ul
Evaluare 5/5 Numar de review-uri 1

Pandantivul orgonic “ALVITA” este un model unic, realizat manual din piatra lunii, foite de cupru si pietre naturale reprezentand cele 7 Chakre: Lapis Lazuli, Turcoaz, Aventurin Verde, Topaz, Agat Rosu, Jasp Rosu, Ametist.

Prin amestecul de metal-rasina, energia dezechilibrata, este absorbita in orgonit si readusa la o stare sanatoasa si vibranta de cristalele incorporate.

Cristalul piatra lunii ii ajuta pe barbati sa inteleaga mai bine femeile, ajuta la rezolvarea disputelor si problemelor de cuplu, la deschiderea spirituala si luarea deciziilor, la echilibrarea tendintelor de exagerare, a emotivitatii sau agitatiei psihice si la corectarea proastelor obiceiuri alimentare.

Piatra lunii este recomandata pentru zodiile: Rac, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Varsator si Pesti.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Sri Yantra este un simbol puternic care va poate ajuta sa va rezolvati problemele si sa eliminati orice negativitate din viata voastra. Cand cineva foloseste Sri Yantra, acesta poate atinge un nivel superior de constiinta si poate incepe sa-si creeze propria realitate. Folosirea acestui simbol iti va aduce pace si armonie si iti va elibera calea de obstacole.

Acest simbol antic a fost construit cu geometrie sacra, permitandu-i sa curateze "ceata" care inconjoara viata unei persoane. Sri Yantra este sursa de energie pura. Adica, este extrem de sensibil si are puteri magnetice magnifice. Se spune ca acest simbol este un depozit divin de energie care preia anumite unde cosmice emise de planete si alte obiecte universale. Aceste unde sunt transformate in vibratii pozitive care apoi, sunt transmise in imprejurimile in care este plasat Sri Yantra, curatand toate energiile de negativitate.

Dispozitivul orgonic preia energia care este dificil de procesat de catre corp si o descompune intr-un fel care o face mai usor de asimilat. De aceea, multi oameni raporteaza un somn mai bun in timp ce au aceste dispozitive acasa. Oamenii raporteaza, de asemenea, vise mai vii, meditatii mai profunde si un sentiment de bunastare.

** Pandantivul orgonic nu este destinat tratarii sau vindecarii problemelor medicale grave cu toate acestea, multi oameni au efecte care pot reduce simptomele anumitor probleme. Aceste efecte variaza de la persoana la persoana.

** Pandantivul orgonic "ALVITA"este un produs realizat manual si poate prezenta cateva imperfectiuni mici de la intarire, cum ar fi bule sau variatii de textura, dar acest lucru nu afecteaza in niciun fel calitatea sau functia dispozitivelor orgonice in sine.

ALVITA

Fisa tehnica

Lungime snur
34.5 cm
Diametru pandantiv
3.6 cm
Compozitie
Lapis Lazuli, Turcoaz, Aventurin Verde, Topaz, Agat Rosu, Jasp Rosu, Ametist, Piatra Luminoasa, Cupru, Rasina
Simbol
Sri Yantra
Recomand!!!
rating

Achizitie verificata

5

Magic! Ireproșabil din toate punctele de vedere! Mulțumesc!

Răspuns:

Multumesc mult pentru review, Roxana! A fost o placere sa te pot ajuta cu cadoul pentru prietena ta.❤️

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te