Piramida Orgonica Oseye din Pietre Semipretioase din Ochi de Tigru, Cristale de Acvamarin, Ametist si Simbol Floarea Vietii

Referinta: POOSE1

129,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

❤️ Piramida Orgonica Oseye contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

De ce este Piramida Orgonica Oseye atat de speciala? Sa aruncam o privire mai jos!

Cantitate
Stoc epuizat
Credit module tbi bank 3.3.5

42.34 Lei x 4 rate

 • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
 • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
 • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati
 • Generatorul nostru de energie (piramida Oseye), este realizat pe aceeasi tehnologie ca si acumulatorul de orgoni realizat de Wilhelm Reich.
 • Piramida contine: Pietre semipretioase din Ochi de Tigru, Cristale de Acvamarin, Ametist cu Spirala de Cupru si Simbol Floarea Vietii
 • Cristalul Ochiului Tigrului isi obtine proprietatile de vindecare dintr-o combinatie de elemente Soare si Pamant. Acesta este ceea ce ii ofera atat vibratii de impamantare, cat si vibratii inspirationale. Similar cu dungile unui tigru, cristalul Tiger Eye are un aspect care sa se potriveasca cu energia sa puternica. Culoarea sa este la fel de indrazneata ca si proprietatile sale de vindecare, care actioneaza pentru a echilibra emotiile toxice si a crea schimbari mentale pozitive.
 • Acvamarinul este o piatra de protectie si curaj. Protejeaza aura si aliniaza Chakrele. in vremurile stravechi, se credea ca acvamarinul contracareaza fortele intunericului si lucreaza in favoarea spiritelor luminii.

  ✔️Acvamarin - piatra de apa de mare - Numele Acvamarin provine din latinescul care inseamna „apa marii” si are o energie foarte linistitoare. Acvamarinul este o piatra calmanta, care reduce stresul, calmeaza mintea, fricile si creste sensibilitatea. Filtreaza informatiile care ajung la creier, clarifica perceptia, acutizeaza intelectul si clarifica confuzia.

 • Floarea Vietii- Se crede ca exista un simbol secret ascuns in simbolul Florii Vietii, despre care se spune ca detine cele mai semnificative si sacre tipare ale universului. Se crede ca este un fel de plan pentru toata viata, cu tiparele fundamentale pentru orice, de la atomi la planete si tot ceea ce este intre ele.
 • Piramida orgonica ne protejeaza de radiatiile electromagnetice (EMF)- de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza.
 • Piramida orgonica prin compozitia ei de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.
 • Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest dispozitiv, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.

★ Oriunde asezati piramidele orgonice, acestea pastreaza aerul si energia ⭐⭐ din casa curate si pozitive. Piramidele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Ele pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala! ★

★ Piramida orgonica este eficienta pe o suprafata de 6 metri.

Piramida este fabricata manual in India

Piramida Orgonica Oseye din Pietre Semipretioase din Ochi de Tigru, Cristale de Acvamarin, Ametist si Simbol Floarea Vietii

Fisa tehnica

Compozitie
Pietre Semipretioase din Ochi de Tigru, Cristale de Acvamarin, Ametist cu Spirala de Cupru si Simbol Floarea Vietii
Dimensiune
Baza de 7.5 cm si inaltimea de 9.5 cm
Pietre semipretioase
Acvamarin
Ametist
Cuart Transparent
Ochi de Tigru

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

 • Inregistreaza-te