Pandantiv Cristale Lapis Lazuli Orgonic Aris cu Aschii de Cupru

Referinta: EZPARI

138,00 lei
cu TVA
rating Citeste 2 review-urile
Evaluare 5/5 Numar de review-uri 2

Orgonitul este o substanta din rasina, metale si pietre naturale care echilibreaza si armonizeaza bioenergia, cunoscuta si sub denumirea de orgon, chi sau prana. Energia care este dezechilibrata este absorbita in orgonit de amestecul de metal-rasina si readusa la o stare sanatoasa si vibranta de cristalul respectiv.

✔️Acest pandantiv orgonic maiestuos emana vibratii puternice pozitive de la energia orgonica care blocheaza poluarea electromagnetica din turnurile celulare, smartphone-uri, WiFi si multe altele, protejandu-te pe tine si pe cei dragi.

Daca esti atras de frumosul cristal Lapis Lazuli, ❤️ nu ezita si achizitioneaza-ti acum propriul orgonit cu spirala de cupru.

Cantitate
Ultimele produse in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

34.50 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Lapis Lazuli poarta energia si intelepciunea apelor adanci, pure si puternice, cu liniste si calm, care pot nega cele mai multe influente negative in viata cuiva si in mediu.

Uneori, albastrul profund al Lapis Lazuli are paiete de aur (datorita prezentei piritei in piatra), ceea ce face o combinatie puternica de energii regale (cum ar fi intelepciunea, puterea, bogatia si respectul). Variatiile magnifice ale albastrului cerului adanc din aceasta piatra pot fascina, reconforta si elibera pe cineva de frici si de limitarile autoimpuse.

Fisa tehnica

Diametru pandantiv
3.9cm
Grosime pandantiv
1 cm
Pietre semipretioase
Lapis Lazuli
Foarte puternic
rating

Achizitie verificata

5

Acesta este un pandantiv foarte puternic atat datorita spiralei de cupru cat si datorita lui lapis lazuli , o piatra extrem de interesanta. Cand il pui la gat te simti imediat mai bine. Chiar daca te simteai bine si inainte (esti sanatos) cand il pui la gat te simti inca si mai bine

Răspuns:

Mulțumesc mult pentru faptul că ați ales să împărtășiți experiența pe care ați avut-o cu pandantivul din cristale Lapis Lazuli și ne-ați lăsat acest feedback îmbucurător. Este o încântare pentru noi să aflăm că am contribuit la starea de bine a clienților noștri. Îmbrățișări cu drag, Cristina. 

Superb
rating

Achizitie verificata

5

Albastrul din lapis și auriul fac o combinație foarte frumoasă.

Răspuns:

Mulțumesc și pentru acest review, Gabriela. Sper să-ți fie de folos și să-l porți cu plăcere ori de câte ori simți că ai nevoie de el.

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te