Pandantiv Pietre semipretioase Lapis Lazuli orgon Buddha  | Ezera.ro

Pandantiv Pietre Semipretioase Lapis Lazuli orgon cu statueta Buddha

Referinta: EZPLLBUD

156,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Comanda acum pandantivul din cristale Lapis Lazuli cu statueta Buddha. Pandantivele cu statueta Buddha sunt considerate simboluri ale norocului, pacii si longevitatii. Purtarea unui pandantiv Buddha va atrage energia pozitiva a supremului. Ne poate ajuta sa luptam cu energia negativa ⭐, sa aducem mai multa energie pozitiva si sa ne ajute sa depasim necazurile din viata.

♥ Adevar interior ♥ Putere interioara ♥ Dragoste ♥ Purificare ♥ Intuitie ♥ Incredere in sine ♥ Manifestare ♥ Prietenie

Lapis Lazuli este o piatra de protectie care poate fi purtata pentru a proteja impotriva atacurilor psihice. Lapis Lazuli elibereaza rapid stresul, aducand o pace profunda. Aduce armonie si profunda cunoaștere a sinelui interior.

Cantitate
Ultimele produse in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

39.00 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Lapis Lazuli incurajeaza constiinta de sine, permite exprimarea de sine si dezvaluie adevarul interior, oferind calitati de onestitate, compasiune si moralitate personalitatii. Stimuleaza obiectivitatea, claritatea si incurajeaza creativitatea.

Pandantivul este un orgonit.

⭐Energia organica este similara cu energia universala, este posibil sa fi auzit despre aceasta sub numele de Chi, Prana sau Energie eterica. Aceasta este energia fortei de viata, care este energia fundamentala a lumii noastre fizice si poate fi, fie pozitiva, negativa sau neutra.

Wilhelm Reich si Karl Welz au facut cercetari inovatoare despre energia orgonului si au observat ca forta energetica neutra era de fapt extrem de puternica si capabila sa neutralizeze multe forme negative de energie. Orgonitul este o combinatie de cristal si metal in rasina. In timpul procesului de creeare a pandantivelor organice, rasina din matrice se contracta. Aceasta, la randul sau apasa pe cristal creand un efect piezoelectric, ceea ce inseamna ca acesta devine polarizat electric si incarcat, creand in exterior campul energetic.

Acest camp energetic orgonic, filtreaza energia negativa, o transforma si amplifica energie pozitiva. La aceasta ne referim cand spunem ca pandantivele noastre orgonite sunt vindecatoare, protectoare si puternice.⭐⭐

Fisa tehnica

Simbol
Buddha
Pietre semipretioase
Lapis Lazuli

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te