Piramida orgonica Debbie din cristale de Peridot cu simbol Copacul Vietii

Referinta: POHAR

138,00 lei
89,70 lei Salveaza 35%
cu TVA
rating Nici un review

Pretul cu discount este pentru piramidele cu simbolul Copacul Vietii oxidat partial. Le poti vedea in ultima poza din galerie. Asa au venit produsele din fabrica, calitatea orgonitului nu este afectata, doar partea estetica. Te rog sa ma contactezi daca doresti sa cumperi o astfel de piesa cu defect.

Esti o fana a cristalului de Peridot? Iti propunem frumoasa piramida Debbie din pietre semipretioase de Peridot cu simbol Copacul Vietii.

Piramidele din cristal pot fi folosite pentru a extrage energiile negative si blocajele din chakre, restabilind energia.

Cantitate
Ultimul produs in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Piramidele Orgonice sunt instrumente spirituale puternice, care transforma Energia Universala a Formelor de Viata intr-o energie pozitiva foarte puternica, care va fi benefica pentru fiecare zona a energiilor tale fizic, mental, emotional si spiritual.

Peridotul a fost o piatra foarte faimoasa in timpurile stravechi. Se spune ca, cristalele de Peridot cresc puterea si vitalitatea oamenilor. Au un efect calmant asupra purtatorului. De asemenea, se spune ca aduc fericire si caldura in viata noastra.

Piramida este fabricata manual in India.

Fisa tehnica

Simbol
Copacul Vietii
Dimensiune
Baza de 8 cm si inaltimea de 6 cm
Pietre semipretioase
Peridot

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te