Orgonite la comanda

Tehnologia 5G se extinde, dar tu decizi ce faci mai departe! Fie alegi sa crezi ca pe tine nu te va afecta, pe principiul “Ce nu se vede nu-mi poate face rau”, fie alegi sa te protejezi, pe tine si pe cei dragi.

Ne aflam in era tehnologizarii avansate si se doreste ca totul sa se intample cat mai rapid, indiferent care ar fi consecintele. De aceea, daca vrei sa te protejezi de undele electromagnetice, poti achizitiona produse eficiente in acest caz, asa cum sunt orgonitele.

Tot ce va trebui sa faci tu este sa pozitionezi o piramida orgonica pe sursele de radiatie sau sa porti un pandantiv orgonic la gat. Ele vor actiona asupra radiatiilor, iar efectele lor nocive vor fi reduse in beneficiul sanatatii tale.

Ezera.ro iti pune la dispozitie pandantive cu orgonite la comanda, bijuterii care au in componenta cristale deosebite. Vibratia acestora iti poate oferi protectie electromagnetica, dar si energie pozitiva. Acum poti alege dintr-o gama larga de modele orgonitul care ti se potriveste si care va ajunge la tine in aproximativ 14 zile de la plasarea comenzii!

Citeste mai mult »

Sunt 13 produse.

Sorteaza dupa:
Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

Filtre active

  • Inregistreaza-te