Piramida Orgonica Cristale Jaya cu Jasp, Cuart si Selenit-⭐Creste-ti fluxul de energie pozitiva!

Referinta: POJAY

201,00 lei
170,85 lei Salveaza 15%
cu TVA
rating Nici un review

❤️ Piramida Jaya, un frumos orgonit care ajuta la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul nostru si poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, benefica pentru toate formele de viata, inclusiv pentru tine, animalele de companie si plantele pe care le ai.

Orgonitele sunt un amestec de rasina, metale si cristale intarite in diferite forme. Ele formeaza generatoare de energie, instrumente puternice pentru transformarea energiei negative, contribuind la incarcarea mediului cu energie pozitiva si protejarea de EMF si radiatii. Cristalele continute in orgon isi cresc si isi concentreaza energia si fiind polarizate electric, puterea lor creste.

Cantitate
Credit module tbi bank 3.3.5

42.71 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati
  • Jaspul galben este o piatra de protectie si discernamant. Ofera putere interioara si claritate mentala. Este o piatra care te va proteja atunci cand calatoresti atat pe planul fizic, cat si pe cel astral. Este o piatra excelenta pentru ca te va ghida prin experientele tale pamantesti, te va asigura ca mergi mai departe pe calea vietii. Este, de asemenea, o piatra a intelectului care este folosita in mod popular de savanti, oameni de stiinta, poeti si medici. Te va ajuta sa-ti mentii mintea limpede si concentrata.
  • Selenitul asigura claritatea mintii, extinzandu-ti constientizarea de sine si a mediului inconjurator. Deschide coroana si chakrele coroanei superioare si acceseaza constiinta angelica si indrumarea superioara. Poate fi folosit pentru a accesa vietile trecute, precum si vietile viitoare. Selenitul este o piatra calmanta care insufla pace profunda si este excelenta pentru meditatie sau munca spirituala. Ajuta la judecata si intelegere. Indeparteaza confuzia si ajuta la vizualizarea aspectelor mai profunde.
  • Cuartul transparent este un mare vindecator prin faptul ca este capabil sa-ti revitalizeze planurile emotionale, mentale, fizice si spirituale. Piatra actioneaza ca un purificator pentru suflet, imbunatateste abilitatile psihice si ajuta la concentrare imbunatatind memoria. Una peste alta, cristalul readuce corpul la echilibru, creand armonie intre chakre si aliniind corpul spiritual.

⭐ Beneficiaza acum de energia benefica a piramidei orgonice Jaya realizata manual in India!

Fisa tehnica

Dimensiune
Baza de 9.2cm si inaltimea de 12.5cm
Pietre semipretioase
Cuart Alb
Jasp Galben
Selenit

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te