Cercei cristale Drop Ametist brut, placati cu aur 18K, Nirmala

Referinta: EZCNIR

78,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Nu o sa-ti vina sa crezi ce eleganta poate sa emane aceasta pereche de cercei drop cu cristal natural brut de Ametist. Cerceii sunt placati cu aur de 18 K, fiecare pereche este unica.

Ametistul este o piatra cunoscuta pentru proprietatile de purificare. Ea este asociata inca din timpurile cele mai vechi cu protectia, fiind folosita in trecut chiar si de catre soldati pe post de amuleta cu rol protector. Se crede despre Ametist ca aduce seninatate, intelepciune si inspiratie. Ametistul iti poate aduce calmul si puterea emotionala de care ai nevoie pentru a depasi orice situatie stresanta.

Rasfata-te si bucura-te de energia vindecatoare a cerceilor cu cristal de Ametist!

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

*Important

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Dimensiune
aproximativ 5 cm lungime
Pietre semipretioase
Ametist
  • Inregistreaza-te