Uimitori! Cercei geoda druzy agat, neregulati, de inalta calitate, placati cu aur de 18K, lucrati manual

Uimitori! Cercei geoda druzy agat, neregulati, de inalta calitate, placati cu aur de 18K, lucrati manual

Referinta: CDRUZ

111,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Cauti o pereche speciala de cercei? Noi iti propunem minunatii cercei din Geoda Druzy Agat placati cu aur de 18K. Fiecare pereche, de fapt fiecare cercel este unic, deosebit.

Alege acum acesti cercei si lasa-te uimita de puterea naturii si a timpului care au creat ceva atat de frumos. Vei purta o parte din natura, nu doar cercei!

Agatul Druzy este asociat in primul rand cu pacea, iubirea, intuitia, reducerea stresului si un sentiment mai puternic de valoare de sine si putere interioara. Este o piatra care aduce echilibru si un sentiment de linistire. Multi oameni asociaza Agatul Druzy cu "pietrele" din interiorul nostru, pe care atat de des le ascundem sub un exterior lustruit.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Agatul Druzy este despre claritate si gasirea puterii interioare si a increderii in tine si in abilitatile tale. Este atat de usor sa te indoiesti de tine insuti, dar aceasta piatra te ajuta sa gasesti claritate despre ceea ce vrei in toate domeniile vietii tale si sa faci pasi pozitivi catre implinirea visurilor tale.

*Important

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Pietre semipretioase
Agata
Placat cu aur de 18K
  • Inregistreaza-te