Colier choker din pietre semipretioase Ochi de Tigru, Kamia, placat cu aur 18K

Referinta: EZCAM-2

69,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Esti o fana a cristalului Ochi de Tigru? Te sustinem cu un colier choker elegant din pietre naturale de Ochi de Tigru, placat cu aur de 18K.

Cristalul Ochiului Tigrului isi obtine proprietatile de vindecare dintr-o combinatie de elemente Soare si Pamant. Similar cu dungile unui tigru, cristalul Tiger Eye are un aspect care sa se potriveasca cu energia sa puternica. Culoarea sa este la fel de indrazneata ca si proprietatile sale de vindecare, care actioneaza pentru a echilibra emotiile toxice si a crea schimbari mentale pozitive.

Evidentiaza-ti look-ul purtand choker-ele noastre din pietre naturale! ❤️

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

*Important

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Lungime lant
35+7cm
Pietre semipretioase
Ochi de Tigru
  • Inregistreaza-te