Mali, colier cu pietre brute neregulate, cristale de Apatit, placat cu aur de 18K

Referinta: CMALI

93,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Comunica-ti ideile, credinta si emotiile sustinuta de colierul cu pietre brute naturale de apatit albastru. Apatitul albastru ajuta la stimularea chakrei gatului. Aceasta piatra ar trebui sa te ajute si la aducerea in lume a adevarului tau personal. Vei avea, de asemenea, un flux usor de energie in spiritul si corpul tau.

Cu acest cristal, energia care izvoraste in sus din chakrele tale inferioare isi poate continua calea permitand eliberarea naturala si exprimarea libera.

Cristalul te va ajuta, de asemenea, sa-ti stimulezi energiile de auto-ingrijire si de iubire de sine, intarindu-ti sinele interior si sporind stima de sine.

Doresti un colier sau o bratara cu anumite cristale? Ai vazut un model pe site dar il vrei cu accesorii din argint?
Contacteaza-ma la 0749.020.611 si voi incerca sa gasesc o solutie la dorinta ta.
Cantitate
Ultimele produse in stoc
  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

*Important

Pandantivele sunt din piatra naturala. Marimile, formele si culorile vor varia usor, dar toate sunt frumoase! Fiecare colier este unic.

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor.

Fisa tehnica

Lungime lant
aproximativ 24.5 cm
Pietre semipretioase
Apatit Albastru

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te