• Nou
Tablou licheni, tablou mandala pictat prin tehnica punctului cu flori din hartie handmade

Tablou licheni, tablou mandala pictat prin tehnica punctului cu flori din hartie handmade- 30 cm

Referinta: TABMLICH

320,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Priveste acest tablou si pregateste-te sa pornesti intr-o calatorie emotionala printr-un taram de frumusete si liniste care iti va captiva simturile si iti va atinge adancurile sufletului.

Pe masura ce ochii tai intalnesc pentru prima data aceasta creatie incantatoare, vei fi instantaneu cucerita de modelele minunate ale mandalei realizate prin tehnica punctului. Fiecare punct este plasat cu meticulozitate, simbolizand interconexiunea vietii si posibilitatile infinite care se afla in interior. Curbele gratioase ale mandalei si designul simetric evoca un sentiment de armonie si echilibru, invitandu-te sa explorezi profunzimile propriei pacii interioare.

Cantitate
Ultimul produs in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Impodobita cu prezenta blanda a florilor de hartie, aceasta pictura emana un sentiment de fragilitate si rezistenta. Fiecare floare delicata, lucrata manual cu grija, spune o poveste de crestere si reinnoire. Culorile lor vibrante izbucnesc, simbolizand frumusetea care poate aparea chiar si in cele mai dificile circumstante. Aceste flori soptesc povesti de speranta, amintindu-ti ca, oricat de dure ar fi furtunile vietii, exista intotdeauna o posibilitate infloritoare care asteapta sa fie descoperita.

Dar ceea ce deosebeste cu adevarat aceasta opera de arta este atingerea neasteptata a lichenilor, un organism umil, dar rezistent, care se agata de viata in locurile cele mai putin probabile. Prezenta sa aduce un sentiment de impamantare si conexiune cu lumea naturala. Nuantele subtile de verde si texturile complicate ale lichenului ofera o reamintire blanda a importantei imbratisarii bucuriilor simple gasite in natura si a puterii rezistentei si adaptabilitatii.

Cu fiecare privire asupra acestei lucrari, te vei trezi transportata intr-un taram al linistii, unde timpul se opreste si grijile dispar. Interactiunea dintre mandala, flori de hartie si licheni devine un catalizator puternic pentru introspectie, trezind emotii despre care nu stiai ca exista in tine. Iti vei aminti de puterea care sta latenta, asteapta sa fie dezgropata si de frumusetea uluitoare care poate fi gasita in cele mai neasteptate colturi ale vietii.

Aceasta pictura in puncte Mandala cu flori de hartie si licheni este mai mult decat o simpla piesa de arta - este o simfonie vizuala care vorbeste la cele mai adanci colturi ale fiintei tale. Imbratiseaza-i energia blanda, permite-i mesajului sau profund sa rezoneze in interiorul tau si lasa-l sa serveasca drept o reamintire constanta a rezistentei, frumusetii si interconexiunii care se afla atat in interiorul tau cat si in jurul tau.

Fisa tehnica

Dimensiune tablou
30 cm
Grosime tablou
6 mm
Suport tablou
Lemn

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te