• Nou
Tablou mandala pictat in tehnica punctului cu oglinda- 30 cm

Tablou mandala pictat in tehnica punctului cu oglinda- 30 cm

Referinta: TABLMPAP

150,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Pregateste-te sa fii transportat intr-un taram de frumusete de tabloul cu oglinda si pictura mandala, inspirata de culorile vibrante ale naturii si nuantele irizate ale aripilor papagalului. Acest tablou mandala este o sarbatoare a dansului armonios dintre arta si minunile lumii naturale, evocand un sentiment de uimire si bucurie care iti va captiva inima si sufletul.

Culorile care impodobesc aceasta pictura sunt inspirate de penajul stralucitor al aripilor de papagal, cu ajutorul lor am surprins esenta alurii lor vibrante. Portocaliul stralucitor, albastrul luxuriant si verdele se imbina si se amesteca, creand o simfonie de nuante care aprinde o scanteie de bucurie in fiinta ta.

Cantitate
Ultimul produs in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Aceste culori nu sunt doar pigmenti pe un tablou, sunt porti catre o lume in care paleta naturii prinde viata, invaluindu-te intr-o imbratisare vibranta care iti trezeste simturile si iti starneste sufletul.

Oglinda incorporata strategic in tablou, reflecta jocul de lumina si creeaza o iluzie de adancime infinita. Ea oglindeste splendoarea lumii naturale, aruncand reflexe sclipitoare care imita dansul luminii soarelui pe un iaz limpede ca cristalul sau sclipirea luminii lunii intr-o noapte linistita. Pe masura ce-ti vei observa propria reflectie amestecandu-se cu pictura, vei experimenta un profund sentiment de unitate cu natura, recunoscand ca si tu esti o parte integranta a acestei magnifice lucrari.

Aceasta pictura in puncte mandala cu oglinda transcende simpla arta; este o calatorie emotionanta, o invitatie de a imbratisa frumusetea si minunea care ne inconjoara. Pune tabloul pe perete si urmareste cum prezenta sa vibranta da viata spatiului tau, infuzandu-l cu un sentiment de energie si vitalitate. Lasa culorile fascinante sa te transporte intr-un loc in care granitele dintre arta si natura se dizolva si unde spiritul tau se poate inalta in mijlocul nuantelor stralucitoare ale unui paradis tropical.

Lasa acest tablou mandala sa devina o sursa de inspiratie, un memento pentru a imbratisa frumusetea care ne inconjoara si o reflectare a propriei straluciri interioare.

Fisa tehnica

Dimensiune tablou
30 cm
Grosime tablou
6 mm
Suport tablou
Lemn

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te