Bratara Tashi din cristale naturale de Agat Negru

Referinta: BTASHIAN

48,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

O bratara cu agat negru emana o frumusete captivanta prin culoarea neagra profunda si textura neteda. Dincolo de atractivitatea sa estetica, bratara din agat negru detine o multime de beneficii remarcabile pentru cei care o poarta. De la furnizarea de impamantare si protectie pana la promovarea fortei interioare si a stabilitatii emotionale, agatul negru este o piatra de o semnificatie profunda.

Exploreaza beneficiile exceptionale de a te accesoriza cu o bratara din cristale de agat negru si modul in care iti poate imbunatati bunastarea generala si look-ul.

Doresti un colier sau o bratara cu anumite cristale? Ai vazut un model pe site dar il vrei cu accesorii din argint?
Contacteaza-ma la 0749.020.611 si voi incerca sa gasesc o solutie la dorinta ta.
Cantitate
Disponibil in stoc
  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

1. Impamantare si protectie:

Agatul negru este cunoscut pentru proprietatile sale de impamantare si de protectie. Te ajuta sa-ti ancorezi energia si sa te mentii conectata la momentul prezent. Purtarea unei bratari cu agat negru poate oferi un sentiment de stabilitate, protectie si securitate, ferindu-te de energiile negative si promovand o stare echilibrata si fundamentata a fiintei.

2. Forta interioara si curaj:

Agatul negru este asociat cu cresterea fortei interioare si a curajului. Iti da putere sa faci fata provocarilor si sa depasesti obstacolele cu rezistenta si determinare. Purtarea unei bratari cu Agat Negru iti poate spori increderea in sine, poate aprinde focul interior si iti poate oferi puterea necesara pentru a naviga prin suisurile si coborasurile vietii cu hotarare neclintita.

3. Stabilitate emotionala si calm:

Agatul negru are o energie calmanta care promoveaza stabilitatea emotionala si echilibrul. Ajuta la calmarea si atenuarea sentimentelor de anxietate, stres si tulburari emotionale. Purtarea unei bratari cu Agat Negru poate aduce un sentiment de liniste, pace interioara si impamantare emotionala, permitandu-ti sa navighezi in provocarile vietii cu o mentalitate calma si centrata.

4. Claritate si concentrare:

Cristalul de agat negru sustine claritatea mentala si imbunatateste concentrarea. Ajuta la linisterea mintii si la filtrarea distragerilor, permitandu-ti sa te concentrezi asupra sarcinilor la indemana cu o mai mare precizie. Purtarea unei bratari cu agat negru iti poate imbunatati procesul de luare a deciziilor si poate promova o comunicare clara.

5. Vindecare si transformare:

Se crede ca Agatul Negru ajuta la vindecarea emotionala si faciliteaza transformarea. Ajuta la eliberarea emotiilor negative si promoveaza un sentiment de vindecare si reinnoire. Purtarea unei bratari cu agat negru poate ajuta la eliberarea traumelor din trecut, la promovarea cresterii personale si la imbratisarea schimbarilor pozitive.

Concluzie:

Imbratiseaza puterea de protectie si beneficiile exceptionale ale purtarii unei bratari cu agat negru, radiaza de impamantare, forta interioara si stabilitate emotionala. Indiferent daca vrei impamantare si protectie, concentrare sporita sau vindecare emotionala, cristalul de agat negru ofera o conexiune unica cu energia pamantului si rezistenta ta interioara.

Asorteaza-te cu o bratara din agat negru si experimenteaza energia ei transformatoare, imbratisand o viata plina de stabilitate, forta si bunastare emotionala.

Fisa tehnica

Sistem de inchidere
Alama placata cu Aur
Lungime bratara
15+6cm
Pietre semipretioase
Agat negru

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te