• Nou
Colier Pandantiv Orgonic pentru energie pozitivă si protectie din cristale de Turmalina, Cuart Roz si Obsidian cu simbol Cruce

Colier Pandantiv Orgonic pentru energie pozitivă si protectie din cristale de Turmalina, Cuart Roz si Obsidian cu simbol Cruce

Referinta: CPOTRCR

138,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Daca doresti sa faci un cadou special unei persoane dragi din viata ta sau doresti pentru tine un talisman de protectie, alege acest minunat lant cu pandantiv orgonic. Pandantivul este o fuziune uimitoare de eleganta si energie, creat cu meticulozitate pentru a-ti oferi protectie, pozitivitate si imbratisarea reconfortanta. Acest colier nu este doar un accesoriu, este o reamintire tangibila a fortei tale interioare, a rezistentei si a credintei neclintite.

Priveste la amestecul bogat si contrastant de cristale de turmalina, cuart roz si obsidian si vei simti o conexiune imediata cu energia bruta a pamantului. Turmalina, o piatra de protectie, formeaza un scut rezistent in jurul aurei tale, aparandu-te de negativitate si sporindu-ti sentimentul de siguranta.

Cantitate
Disponibil in stoc
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Cuartul roz este simbolul suprem al iubirii si compasiunii, te infasoara intr-o imbratisare calda si hranitoare, invitand iubirea de sine si vindecarea blanda. Obsidianul, cu alura sa profunda si intunecata, serveste drept oglinda pentru sufletul tau, reflectand adevaratul tau sine si ghidandu-te catre auto-descoperire.

In inima acestui colier, simbolul Crucii sta ca un far al credintei si devotamentului. Este o amintire ca, credinta poate fi lumina ta calauzitoare, sursa ta de speranta si izvorul tau de putere. Acest pandantiv surprinde esenta calatoriei tale spirituale, ancorandu-te la credintele tale si oferind o sursa de mangaiere in vremurile dificile.

Dar acest colier este mai mult decat o expresie a credintei si stilului tau. Este un pandantiv orgonit, un amestec armonios de cristale si rasina care iti armonizeaza campul energetic, eliminand vibratiile negative si infuzand viata ta cu pozitivitate. Cu fiecare miscare gratioasa a acestui colier, vei simti schimbarile subtile ale energiei tale, stimuland un sentiment de seninatate si echilibru.

Fie ca il porti ca o amintire zilnica a credintei tale sau ca o sursa de protectie si energie pozitiva, colierul cu pandantiv cu orgon ic este o dovada a rezistentei tale si a iubirii pe care o tii in inima ta. Este un simbol al fortei neclintite care rezida in adancul spiritului tau si un talisman care radiaza pozitivitate tuturor celor din jurul tau.

Lasa acest colier sa-ti fie tovarasul constant, oferindu-ti protectie, dragoste si credinta. Poarta-l cu gratie si convingere si lasa energia sa linistitoare sa te invaluie intr-un cocon de seninatate. Imbratiseaza puterea Turmalinei, Cuartului Roz si Obsidianului si permite simbolului Crucii sa te ghideze in calatoria ta spirituala. Acest colier este mai mult decat un accesoriu, este o reflectare a sufletului tau frumos.

Fisa tehnica

Dimensiune
4.1x2.2x0.8 cm
Lungime lant
50 cm
Pietre semipretioase
Cuart roz
Obsidian
Turmalina

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te