Talisman cu pandantiv orgonit Fecioara Maria din Cristale de Apatit

Talisman cu pandantiv orgonit Fecioara Maria din Cristale de Apatit si Cuart

Referinta: TPOFM

165,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Descopera protectia divina cu Talismanul nostru din pandantiv orgonit Fecioara Maria, incrustat cu cristale de apatit si cuart, un simbol al luminii si intelepciunii spirituale.

Fecioara Maria este venerata pentru gratia si compasiunea ei divina. Acest talisman ii aduce in prezent, intr-o forma fizica, energia pura si ocrotitoare, oferind protectie si indrumare spirituala.

Apatitul si cuartul sunt doua cristale cu proprietati puternice de vindecare si claritate mentala. Apatitul aduce claritate mentala si inspiratie divina, in timp ce cuartul amplifica energiile pozitive si imbunatateste conexiunea spirituala.

Cantitate
Credit module tbi bank 3.3.5

51.36 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Talismanul este incarcat cu energie orgonica, o energie vitala si curativa, care actioneaza ca un scut protector impotriva energiilor negative. In plus, cristalele de apatit si cuart aduc o purificare profunda a energiilor si emotiilor, aducand echilibru si liniste interioara.

Pur si simplu, purtand acest talisman, vei simti o legatura profunda cu lumea spirituala si cu ghidarea divina a Fecioarei Maria. Este un instrument esential pentru meditatie, rugaciune si introspectie, ajutandu-te sa te conectezi cu intelepciunea divina si sa te indrumi pe calea ta spirituala.

Talismanul cu pandantiv orgonit Fecioara Maria din cristale de apatit si cuart este mai mult decat un simplu accesoriu - este un simbol al protectiei si indrumarii divine, care te va insoti in fiecare pas al calatoriei tale spirituale. Cu el, vei experimenta o stare de pace interioara, incredere si bucurie in viata ta.

Descopera magia si puterea talismanului orgonic si lasa-te indrumat de lumina si iubirea divina in fiecare zi!

Fisa tehnica

Dimensiune
Pandantiv: 4x1.6x1 cm
Lungime lant
50 cm
Pietre semipretioase
Apatit Albastru
Cuart Alb

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te